Nordic Fire Stylo

Nordic Fire Stylo

In deze authentieke woonkamer is een prachtige pelletkachel geplaatst. Dankzij de aantrekkelijke uitstraling past deze kachel perfect onder de mooie schouw van deze klant.

De Nordic Fire Stylo is een vrijstaande pelletkachel die zowel een moderne als een klassieke look heeft. Dankzij de compacte hoogte past deze kachel uitstekend bij de eisen en het interieur van de klant.

Deze innovatieve pelletkachel is standaard voorzien van vele opties. De klant beschikt over een WIFI regeling om de pelletkachel vanuit waar ook te wereld via een app met de mobiele telefoon of tablet te bedienen. De pelletkachel is voorzien van een continu draaiende vijzelmotor (traploos). En de ruimte ventilator is volledig naar wens in te stellen in verschillende standen en zelfs volledig uitschakelbaar. Hierdoor is het geluidsniveau van de pelletkachel minimaal.

……………………………………………………..

Heeft u ook interesse in deze innovatieve pelletkachel van Nordic Fire?

Neem gerust een kijkje in onze showroom in Halle of Duiven!

 

Nordic Fire Stylo
Nordic Fire Stylo

Toegepast bij dit project

Nordic Fire Stylo

De Nordic Fire Stylo pelletkachel is de nieuwste ontwikkeling van Nordic Fire. Door zijn aantrekkelijke uitstraling past de Nordic Fire Stylo zowel in een modern als klassiek interieur. Dankzij de compact hoogte is deze pelletkachel ook eenvoudig in een nis of bestaande schouw te plaatsen.

Bekijk de Nordic Fire Stylo