Nordic Fire Ilvar 7

Nordic Fire Ilvar 7

De Ilvar 7 is een nieuwe pelletkachel uit gietijzer opgebouwd welke voorzien is van alle denkbare innovaties. Bij deze klant heeft de pelletkachel een prachtig plekje in de woonkamer gekregen.

Deze prachtige pelletkachel van Nordic Fire staat bekend om zijn mooiste vlammenspel. De kachel is opgeleverd in de kleur zwart. De klant heeft hiervoor bewust gekozen, omdat de kachel door de groene achtergrond beter opvalt.

Naast de pellets, wat tegenwoordig steeds meer opkomt. Bestaat deze prachtige kachel uit een hoop innovatieve snufjes. Waaronder de WIFI regeling, de automatische reiniging en niet te vergeten: het Auto Pilot Systeem.

De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Ilvar 7 veel stiller dan gewone pelletkachels. Deze klant kan dus optimaal genieten van de kachel zonder gestoord te worden door het geluid.

 

Wilt u nou ook een prachtige innovatieve pelletkachel van Nordic Fire? Neem een kijkje bij ons in de showroom in Halle of Duiven!

Nordic Fire Ilvar 7

Toegepast bij dit project

Nordic Fire Ilvar 7

De Ilvar 7 is een nieuwe pelletkachel uit gietijzer opgebouwd welke voorzien is van alle denkbare innovaties. Het mooiste vlammenspel, goed regelbaar dankzij de uitgebreide Touch afstandbediening en standaard WIFI regeling en volledig instelbaar naar wens. De ruimte ventilator heeft verschillende standen en is zelfs geheel naar wens uit te schakelen. Hierdoor is de pelletkachel fluisterstil. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken.

Bekijk de Nordic Fire Ilvar 7