Kalfire GP80/55c

Kalfire GP80/55c

Voor deze klant hebben wij een Kalfire GP80/55c geplaatst. Deze gashaard met een prachtige houtstammen set beschikt over de NSG-technologie. Bekijk hier het resultaat.

Deze klant heeft gekozen voor een links open gashaard met een zwarte gladde achterwand. Vanuit twee zijden kan de klant genieten van het prachtige vlammenspel.

Deze Kalfire GP80/55c beschikt over NSG-technologie wat het vlammenspel nog mooier maakt. NSG staat voor Natural Spark Generator. Met deze technologie worden, met intervallen die de klant zelf kan instellen, in de gashaard vonken gecreëerd waarmee een perfecte indruk van authentiek vuur wordt gewerkt. De NSG zorgt ervoor dat de vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Dit levert een prachtig natuurgetrouw vlammenspel op.

Voor het plateau is gekozen voor geborsteld Belgisch hardsteen. Belgisch hardsteen is een kalksteen die zijn oorsprong vindt in België. In vergelijking tot andere varianten is Belgisch hardsteen harder en dichter. Belgisch hardsteen dat geborsteld is, is machinaal bewerkt. Hierdoor krijgt het oppervlakte een ruwe en stoere uitstraling.

Kalfire GP80/55c
Kalfire GP80/55c
Kalfire GP80/55c
Kalfire GP80/55c

Toegepast bij dit project

Kalfire GP80/55C

Het streven naar perfectie bij Kal-Fire is terug te zien in design, techniek en in de prestatie. De kachels hebben stuk voor stuk een tijdloos design waardoor ze altijd mooi blijven. Daarnaast heeft Kal-Fire velen mogelijkheden om uw haard aan uw wens aan te passen. Bekijk alle mogelijkheden bij De Heide Smid in Halle of Duiven.

Bekijk de Kalfire GP80/55C