Hwam 3120

Hwam 3120

Deze prachtige Hwam 3120 houtkachel is geplaatst in Bathmen. Door het ruime glas in de deur kan de klant optimaal genieten van het mooie vlammenspel.

De ovalen vorm geeft de Hwam 3120 een mooie, lichte uitstraling. De vorm en afwerking zijn aan alle kanten even verzorgd. Hierdoor komt deze kachel niet alleen tot zijn recht in een hoek, maar ook zeker in het midden van de kamer of in dit geval langs een rechte wand. De rubberen mand, die tevens bij ons verkrijgbaar is, met houtblokken naast de kachel maken de sfeer helemaal af.

Daarnaast beschikt de Hwam 3120 over het SmartControl systeem. Met dit systeem wordt niet alleen de verbranding automatisch geregeld, maar kan de klant ook met een afstandsbediening de kamertemperatuur instellen op het gewenste niveau. Ze krijgen zelfs een signaal als er hout moet worden bijgevuld. Dit levert niet alleen meer gebruiksgemak op, maar doordat er minder

Hwam 3120

Toegepast bij dit project

Hwam 3120

De ovalen vorm geeft de Hwam 3120 een mooie, lichte uitstraling. Dankzij de vorm is het ook mogelijk om deze kachel zowel langs een muur, als in een hoek of in het midden van de kamer te plaatsen. De Hwam 3120 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met een gietijzeren deur of met een glazen deur. De uitvoering met de glazen deur is ook in het wit verkrijgbaar.

Bekijk de Hwam 3120