Faber Cassette 400

Faber Cassette 400

In een bestaande, antieke Jos Harm kolenhaard hebben wij een elektrische haard ingebouwd: de Faber Cassette 400. En het eindresultaat is prachtig.

In onze werkplaats is het binnenwerk van de bestaande haard, doormiddel van las- en slijpwerk, aangepast zodat de Faber Cassette 400 ingebouwd kon worden. Hierdoor beschikt deze antieke haard nu over de allernieuwste techniek!

De Faber Cassette 400 is een elektrische haard die met de afstandsbediening bediend kan worden. Deze haard beschikt over de Opti-Myst techniek, wat zorgt voor een realistisch vuurbeeld.

Heeft u zelf ook specifieke wensen voor een gashaard of houtkachel? Kom langs in onze showroom in Halle of in Duiven en wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Faber Cassette 400

Toegepast bij dit project

Dimplex Cassette 400 Opti-myst

dimplex is de eerste fabrikant die een gesloten verbrandingstechniek ging gebruiken. Dit hebben ze door ontwikkeld en wordt state-of-the-art technieken gebruiken bij hun haarden. Daarnaast heeft Dimplex door talloze jaren ervaring aan elke haard een tijdloos design meegegeven. Bekijk nu het hele assortiment op de website bij de Heide Smid.

Bekijk de Dimplex Cassette 400 Opti-myst