DRU Metro 130XT/3

DRU Metro 130XT/3

Het eindresultaat mag er zijn! We hebben hier een driezijdige gashaard geplaatst met een plateau uitgevoerd in blank Corten staal.

Er is gekozen voor de DRU Metro 130XT/3 gashaard met houtset. Hier uitgevoerd met Clear View (ontspiegeld) glas. Door een speciale coating is dit glas vrijwel onzichtbaar, waardoor je een nog beter zicht hebt op het vlammenspel. Standaard wordt de haard geleverd met afstandsbediening. Voor meer gebruiksgemak heeft de klant gekozen voor de optionele WIFI module, zodat de haard bediend kan worden worden met tablet of smartphone.

De convectieroosters zijn aan de bovenzijde van de ombouw geplaatst, zodat deze niet in het zicht zitten. Aan de voorzijde zit een nis van 60mm diep waar de televisie is geplaatst. Het plateau is uitgevoerd in blank Corten staal en is voorzien van een ventilatieplint. Het plateau kan worden weggeschoven voor onderhoud aan de haard.

DRU Metro 130XT/3
DRU Metro 130XT/3
DRU Metro 130XT/3
DRU Metro 130XT/3

Toegepast bij dit project

DRU Metro 130XT/3 (Eco Wave)

De Metro 130XT/3 is uitermate geschikt voor hen die een mooi vlambeeld willen combineren met een vuurzicht vanuit meerdere zijden. Deze haard zorgt niet alleen voor een ongekende sfeer in jouw woonkamer maar geeft tevens een heerlijke warmte. Deze haard kan uitstekend in een kast worden geïntegreerd. De haard kan worden bediend met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Voor bediening via tablet of smartphone is er een communicatiemodule verkrijgbaar die zorgt voor de draadloze Wifi verbinding. - Merk: DRU - Model: Inbouw - Brandstof: Aardgas / propaan - Vermogen (kW): 9,9 kW / 10,6 kW - Verbrandingssysteem: Gesloten - Rendement: 86% - Binnenafwerking: Zwart glad, Ceraglass zwart - Frontkleuren: - - Branderbed: Houtset, stenen - Vuurzicht: 3-Zijdig - Bediening: Afstandsbediening met electronische ontsteking (RCE)

Bekijk de DRU Metro 130XT/3 (Eco Wave)