De Heide Smid

DRU Metro 100XT-41 (Eco Wave)

DRU Metro 100XT-41 (Eco Wave)

Deze Dru Metro 100XT-41 (Eco Wave) zorgt voor een sfeervolle scheiding tussen de woonkamer en de werkruimte.

Het meubel die om de haard heen is gebouwd maakt het plaatje niet alleen compleet, maar is ook nog eens erg praktisch. Aan de linker zijkant van het meubel zit namelijk een handige opbergruimte die netjes wordt afgesloten middels een deur.

De Dru Metro 100XT-41 (Eco Wave) heeft een unieke brander die het vuur zigzaggend verdeeld over de gehele breedte én diepte van de haard. Doordat de haard zo breed is, is er een prachtig zicht op het royale vuurbeeld. Om het haardvuur nog realistischer te laten lijken heeft het glas een speciale coating (Clear View glas). Door deze speciale coating is het glas vrijwel onzichtbaar en suggereert zelfs dat er geen glasraam aanwezig is. Hierdoor kan men nog meer genieten van het prachtige vlammenspel.

Een prachtige haard die de kamer nog meer warmte en sfeer geeft!

DRU Metro 100XT-41 (Eco Wave)
DRU Metro 100XT-41 (Eco Wave)
DRU Metro 100XT-41 (Eco Wave)

Toegepast bij dit project

DRU Metro 100XT (Eco Wave)

Door de breedte is de Metro geschikt voor moderne en strakke opstellingen. De brander verdeeld het vuur zigzaggend over de gehele breendte en diepte van de haard. Voor een extra dynamisch vlambeeld kiest u voor een Cera achterwand. Daarnaast kan u kiezen tussen een interieur met authentieke houtblokken of voor moderne witte Carrara stenen of glas antraciet. Bekijk alle keuzes bij de Heide Smid in Halle en Duiven.

Bekijk de DRU Metro 100XT (Eco Wave)