Dru Metro 100 XT/3

Dru Metro 100 XT/3

Deze Dru-kachel is een blikvanger met een prachtig vlambeeld. Die daarbij een ongekende sfeer zal brengen in de woonkamer van deze klant.

De Dru Metro 100 XT/3-41 is door haar breedte een uitstekende oplossing voor moderne en strakke oplossingen. De unieke brander verdeeld het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard. Daarnaast is er gekozen voor een interieur met authentieke houtblokken en de binnenwand is zwart glad afgewerkt. De klant kan de haard bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

 

Er is bij deze uitvoering niet gekozen voor de WIFI communicatie module.

Wilt u deze kachel wel bedienen via de tablet of smartphone? Of heeft u in het algemeen interesse? Neem gerust een kijkje in Halle of in Duiven.

Dru Metro 100 XT/3
Dru Metro 100 XT/3
Dru Metro 100 XT/3

Toegepast bij dit project

DRU Metro 100XT/3 (Eco Wave)

Door de breedte is de Metro geschikt voor moderne en strakke opstellingen. De brander verdeeld het vuur zigzaggend over de gehele breendte en diepte van de haard. Voor een extra dynamisch vlambeeld kiest u voor een Cera achterwand. Daarnaast kan u kiezen tussen een interieur met authentieke houtblokken of voor moderne witte Carrara stenen of glas antraciet. Bekijk alle keuzes bij de Heide Smid in Halle en Duiven.

Bekijk de DRU Metro 100XT/3 (Eco Wave)