Dru Maestro 80/3 (Eco Wave)

Dru Maestro 80/3 (Eco Wave)

In de zomer is er bij oud-trainer van de Graafschap Henk de Jong een mooie Dru inbouw gashaard geplaatst. Eentje op ‘eredivisie’ niveau!

De Dru Maestro 80/3 Eco Wave is een innovatieve inbouwhaard die een belangrijke bijdrage levert aan het ‘ultieme vuur’ doordat de hoogte van de vlammen kunnen fluctueren van hoog naar laag. Natuurlijk en levendig, net als bij een echt houtvuur. Daarbij kan de kachel met de bijgevoegde WIFI communicatie module worden bediend via de tablet of smartphone.

”Met de app kan ik de haard zo aansteken en de vlammen regelen, echt super” zegt Henk. ”Daarnaast is het na een voetbalwedstrijd heerlijk om ‘s avonds laat nog even de kachel aan te doen.” Compleet met de wandmeubel en tv-plateau is dit een aanwinst voor het hele interieur. En heeft de familie De Jong dus goed gescoord met deze haard op eredivisie niveau!

Dru Maestro 80/3 (Eco Wave)
Dru Maestro 80/3 (Eco Wave)
Dru Maestro 80/3 (Eco Wave)

Toegepast bij dit project

Dru Maestro 80/3 (Eco Wave)

Dat het ultieme vuur voor DRU meer is dan een ingekaderd vlammenspel bewijst de DRU-innovatie PowerVent ®. Het betekent de vrijheid om een haard te plaatsen op de plek die jij het mooiste vindt. Midden in de kamer, in je slaapkamer of in de keuken. Plaats de DRU Maestro Eco Wave waar je maar wilt. Dankzij de DRU-innovatie PowerVent® ben je namelijk niet langer gebonden aan een plek of een bestaand rookkanaal. Bekijk deze techniek bij de Heide Smid in Halle of Duiven.

Bekijk de Dru Maestro 80/3 (Eco Wave)