Dru Maestro 75 XTU Eco Wave

Dru Maestro 75 XTU Eco Wave

Deze haard is door het vuurzicht aan 3 zijden zeer geschikt voor een plaatsing op de hoek. Dit was ook bij deze klant het geval en het resultaat is prachtig!

De Maestro 75 XTU Eco Wave is een gashaard die geplaatst is in het midden van een L-vormige woonkamer. Dankzij het vuurzicht aan 3 zijden kan er vanuit meerdere ruimtes van de aangename sfeer en warmte worden genoten. Het maakt dus niet uit of de klant in de keuken of in de woonkamer is, je zit altijd warm!

De inbouwhaard bestaat uit een mooi houtset met daar omheen ontspiegeld glas. Dit is om het haardvuur nog realistischer te laten lijken. Door een speciale coating is dit glas vrijwel onzichtbaar en suggereert dat er geen glasraam aanwezig is. Hierdoor heb je een nog beter zicht op het vlammenspel.

Dru Maestro 75 XTU Eco Wave
Dru Maestro 75 XTU Eco Wave
Dru Maestro 75 XTU Eco Wave

Toegepast bij dit project

Dru Maestro 75 XTU Eco Wave

Bent u opzoek naar een haard die als roomdivider kan dienen of een haard waarbij u vanuit meerdere hoeken van de woonruimte kunt genieten van het vuur? De Maestro 75XTU Eco Wave is een haard die daar uitstekend geschikt voor is. Dankzij het vuurzicht aan 3 zijden is het mogelijk om vanuit meerdere ruimtes van de aangename sfeer en warmte van deze haard te genieten. Zeer geschikt voor plaatsing op een hoek, bijvoorbeeld in L-vormige woonkamers.

Bekijk de Dru Maestro 75 XTU Eco Wave