DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)

DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)

Voor deze klant hebben wij een DRU Lugo 80/3 (Eco Wave) mogen plaatsen. Een gashaard waarbij de klant vanuit vrijwel elke positie in de kamer kan genieten van het prachtige vuurbeeld.

Voor het ontwerp had de klant zelf al veel inspiratie opgedaan. Zodoende is het ontwerp in nauwe samenwerking met de klant gemaakt. Het houten meubel is door een meubelmaker op maat gemaakt zodat deze perfect geïntegreerd kon worden in het ontwerp.

De DRU Lugo 80/3 Eco Wave is voorzien van de Eco Wave brandertechniek. Met de Eco Wave is het mogelijk om de hoogte van de vlam in te stellen in 15 standen. Niet alleen het sfeerelement is een belangrijke onderdeel van deze haard, maar de warmteafgifte is ook behoorlijk en daardoor is deze haard geschikt voor een wat grotere kamer.

DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)
DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)
DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)
DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)

Toegepast bij dit project

DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)

De Lugo 80/3 is voorzien van de brandertechniek: Eco Wave. Met de Eco Wave kun je de hoogte van de vlam in 15 standen instellen. Bij deze haard met driezijdig vuurzicht speelt niet alleen het sfeerelement een belangrijke rol, ook de warmteafgifte is behoorlijk en geschikt voor een wat ruimere woonkamer. Door het driezijdige glasraam is het mooie hoge vlambeeld zichtbaar vanuit vrijwel elke positie in de woonruimte. De haard kan worden bediend met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Voor bediening via tablet of smartphone is er een communicatiemodule verkrijgbaar die zorgt voor de draadloze Wifi verbinding.

Bekijk de DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)