Dru Lugo 80/3 op propaan

Dru Lugo 80/3 op propaan

Bij deze klant is de Dru Lugo 80/3 geplaatst. Een prachtige driezijdige gashaard met Eco Wave techniek waarmee je de hoogte van de vlam in 15 standen kunt instellen.

Bij dit project is er gekozen voor een gashaard welke aangesloten kan worden op propaan. Hierdoor hoeft er geen aardgasleiding naar de haard gelegd te worden, maar wordt er gewerkt met gasflessen.

Het branderbed is voorzien van een bruine houtset en voor de binnenafwerking is er gekozen voor Ceraglass. De haard wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Optioneel kan er gekozen worden voor een WIFI module waardoor de haard ook met een smartphone of tablet kan worden bediend.

Het hoogglans witte meubel is op maat gemaakt en voorzien van klepkasten. De bovenzijde van het meubel is afgewerkt met natuursteen in de kleur oyster gezoet.

Dru Lugo 80/3 op propaan
Dru Lugo 80/3 op propaan

Toegepast bij dit project

DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)

De Lugo 80/3 is voorzien van de brandertechniek: Eco Wave. Met de Eco Wave kun je de hoogte van de vlam in 15 standen instellen. Bij deze haard met driezijdig vuurzicht speelt niet alleen het sfeerelement een belangrijke rol, ook de warmteafgifte is behoorlijk en geschikt voor een wat ruimere woonkamer. Door het driezijdige glasraam is het mooie hoge vlambeeld zichtbaar vanuit vrijwel elke positie in de woonruimte. De haard kan worden bediend met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Voor bediening via tablet of smartphone is er een communicatiemodule verkrijgbaar die zorgt voor de draadloze Wifi verbinding.

Bekijk de DRU Lugo 80/3 (Eco Wave)