Dimplex 3 Step Opti-myst

Dimplex 3 Step Opti-myst

Een mooie samenwerking tussen twee Achterhoekse bedrijven heeft gezorgd voor dit mooie resultaat. Een elektrische haard ingebouwd in een prachtig meubel.

Aestic uit Varsseveld heeft het wandmeubel ontworpen en geplaatst. De Heide Smid heeft de elektrische haard geleverd. De Dimplex 3 Step Opti-myst is een elektrische haard waarbij het vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp. Dit in combinatie met de levensechte houtset en de halogeenverlichting zorgen voor een indrukwekkend vuurbeeld. Bij dit project is er gekozen voor driezijdig glas, waardoor het vuurbeeld van drie kanten te bewonderen is. Door het instelbaar vermogen kun je met deze haard ook profiteren  van een minimale warmteafgifte met toch een maximale sfeerbeleving.

Dimplex 3 Step Opti-myst

Toegepast bij dit project

Dimplex 3 Step Opti-myst

Dimplex is de eerste fabrikant die een gesloten verbrandingstechniek ging gebruiken. Dit hebben ze door ontwikkeld en wordt state-of-the-art technieken gebruiken bij hun haarden. Daarnaast heeft Dimplex door talloze jaren ervaring aan elke haard een tijdloos design meegegeven. Bekijk nu het hele assortiment op de website bij de Heide Smid.

Bekijk de Dimplex 3 Step Opti-myst