Dik Geurts Instyle 650 EA

Dik Geurts Instyle 650 EA

Een moderne kachel die ondanks de nieuwe situatie zijn klassieke look behoudt. Daarnaast is deze kachel ook nog eens zeer energiezuinig.

De Dik Geurts Instyle 650 EA is een inzethaard die speciaal is ontworpen voor het inbouwen in een bestaande situatie. Dit is bij deze klant op een moderne en milieuvriendelijke manier gebeurt. De klant heeft daarnaast gekozen voor een kader in de Classic Line stijl. Deze stijl zorgt ervoor dat de kachel een authentieke look krijgt. De frontkleur van deze Dik Geurts is donker antraciet. Dankzij de A+ energielabel is dit een milieuvriendelijke kachel met een hoog vermogen.

 

Interesse in deze Dik Geurts Instyle 650 EA?

Voor advies bij de keuzes bent u van harte welkom in één van de showrooms van de Heide Smid.

Dik Geurts Instyle 650 EA

Toegepast bij dit project

Dik Geurts Instyle 650 EA basistoestel

De Dik Geurts Instyle serie is speciaal ontworpen voor het inbouwen in een bestaande situatie. Bij een verbouwing of renovatie wordt de oude haard vervangen door de Instyle haard die modern en milieuvriendelijk is. De Instyle is leverbaar in verschillende kaders; Classic Line, Modern Line, Slim line en kaderloos. Voor advies bij de keuzes bent u van harte welkom in één van de showrooms van de Heide Smid.

Bekijk de Dik Geurts Instyle 650 EA basistoestel