Bellfires Smart Bell 90/80

Bellfires Smart Bell 90/80

Deze Bellfires inzethaard met de Premium Brander zorgt voor een nog mooier vuurspel. Dit samen met de sfeerverlichting maakt deze gaskachel tot iets unieks.

De Bellfires Smart Bell 90/80 is een inzethaard die een hoog rendement biedt en een optimaal vuurbeeld bij een minimale diepte. Dankzij zijn minimale inbouwdiepte van slechts 35 cm is deze gashaard uitermate geschikt voor bestaande situaties, zoals bij deze klant het geval is. De kachel is in een stijlvolle schouw gebouwd, dit geeft een extra dimensie aan deze Bellfires. Daarnaast heeft de klant een extra optie met WIFI-module genomen. Hiermee kan het vuur met de tablet op afstand worden bediend.

De Bellfires Smart Bell 90/80 beschikt ook over een PremiumFire brander. Bij de PremiumFire brander zijn er drie branders in de houtstammen verwerkt, waardoor er dus ‘echt’ vuur uit het hout komt. Daarbij is er sfeerverlichting die met of zonder vlammen kan worden ingeschakeld.

 

Heeft u interesse in deze gaskachel van Bellfires?

Neem gerust een kijkje in onze showroom in Halle of Duiven!

Bellfires Smart Bell 90/80

Toegepast bij dit project

Bellfires Smart Bell 90/80

De Bellfires Smart Bell 90/80 biedt een hoog rendement en optimaal vuurbeeld bij een minimale diepte. Dankzij zijn minimale inbouwdiepte van slechts 35 cm is deze gashaard uitermate geschikt voor bestaande situaties, maar ook in nieuwe situaties komt deze haard tot zijn recht. De Bellfires Smart Bell 90/80 is optioneel uit te rusten met een convectieventilator die zorgt voor een extra snellere spreiding van de warmte in je woning.

Bekijk de Bellfires Smart Bell 90/80