Bellfires Smart Bell 75/70

Bellfires Smart Bell 75/70

In deze woning met twee klassieke schouwen heeft De Heide Smid twee moderne gashaarden geplaatst: de Bellfires Smart Bell 75/70.

In deze woning van voor 1900 waren twee klassieke schouwen aanwezig, waarvan er een leeg was. In deze twee klassieke schouwen zijn twee moderne gashaarden geplaatst, een in de woonkamer en een in de eetkamer. De schouwen zijn authentiek gelaten, zoals het was. Het is afgewerkt met hetzelfde natuursteen.

Het concentrische kanaal wordt normaal gesproken binnen door de woning aangelegd, maar dat is hier op verzoek van de klant buitenlangs de woning gemonteerd. De Bellfires gashaarden zijn met de nieuwe paslijsten van natuursteen fantastisch afgewerkt. Het is een mooi voorbeeld van een nieuwe haard in een klassiek pand.

Bron: De Heide Smid Magazine 2018

Bellfires Smart Bell 75/70
Bellfires Smart Bell 75/70

Toegepast bij dit project

Bellfires Smart Bell 75/70

De Smart Bell biedt een optimaal vuurbeeld bij een minimale diepte. Dit maakt de Smart Bell breed inzetbaar. De Smart Bell is een concentrische gashaard die niet alleen ingebouwd kan worden, maar ook als inzet te plaatsen is. Dit biedt een ongekend aantal mogelijkheden. Bestel deze haard nu bij de Heide Smid of kom langs in één van onze showrooms in Halle en Duiven.

Bekijk de Bellfires Smart Bell 75/70