Bellfires Smart Bell 65/60 inzethaard

Bellfires Smart Bell 65/60 inzethaard

Deze klant was al in het bezit van deze klassieke schouw, maar die haard die er zat was verouderd. Vanaf 1 januari 2018 is er een tijdelijke vervangingsregeling voor verouderde en bovenmatig vervuilende haarden.

Deze vervangingsregeling houdt in dat wanneer je bijvoorbeeld een hoogwaardige, kwalitatieve gashaard koopt ter vervanging van een oud toestel je een inruilpremie kunt krijgen op het aankoopbedrag.

In dit geval is de oude inzethaard vervangen door de Bellfires Smart Bell 65/60. Een gashaard met een MagniFire brander welke een prachtig sfeervol vuurbeeld geeft. De brander beschikt over een spaarstand, waardoor er nog zuiniger gestookt kan worden.

Bellfires Smart Bell 65/60 inzethaard
Bellfires Smart Bell 65/60 inzethaard

Toegepast bij dit project

Bellfires Smart Bell 65/60

Geniet van een gashaard met een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. De Bellfires Smart Bell 65/60 is een concentrische inzethaard die dankzij zijn minimale inbouwdiepte van slechts 35 cm uitermate geschikt is voor bestaande situaties. Maar ook in nieuwe situaties komt deze gashaard helemaal tot zijn recht. De Bellfires Smart Bell 65/60 is optioneel uit te rusten met een convectieventilator die zorgt voor een extra snelle spreiding van de warmte in je woning.

Bekijk de Bellfires Smart Bell 65/60