Barbas Universal-6 60

Barbas Universal-6 60

De Barbas Universal-6 60 is niet voor niets een begrip onder de hout inzethaarden. Kijk deze prachtige kachel eens helemaal tot zijn recht komen in deze woonkamer met het speciaal op maat gemaakte meubel.

De Barbas Universal-6 60 is door De Heide Smid geleverd en geplaatst. Het op maat gemaakte meubel is door de klant zelf gemaakt. Het eindresultaat ziet er prachtig uit.

De Barbas Universal-6 60 is de kleinste houthaard van deze serie, maar met een vermogen tussen de 5 en de 9 kW krijgt hij met gemak elke gemiddelde woonkamer warm. Deze haard is aan te sluiten op de buitenluchtaansluiting, wat ideaal is als je een goed geïsoleerd huis hebt of een huis met mechanische ventilatie.

Reactie van de klant:

”Wij zijn blij en de kachel brand fantastisch! Het wordt niet té warm in de woonkamer en er wordt lekker veel warmte aan de hal afgegeven waardoor het niet nodig is om boven te stoken. Dus al met al heel tevreden. Bedankt voor de goede service.”

Barbas Universal-6 60
Barbas Universal-6 60
Barbas Universal-6 60
Barbas Universal-6 60

Toegepast bij dit project

Barbas Universal 60

Sommige producten zijn en blijven klassiekers. Deze producten zijn tijdloos en zuullen altijd qua ontwerp en functionaliteit hun waarde behouden. De Universal van Barbas is zo’n product, met recht een klassieker en een begrip onder de hout inzethaarden. Nu is de Universal revolutionair vernieuwd, zowel in de techniek als in de vormgeving. Bekijk de Universal-6 bij de Heide Smid in Halle en Duiven.

Bekijk de Barbas Universal 60