Skip to main
Opgeleverd Project Dik Geurts Instyle Tunnel Voor Situatie

Oude elementen gecombineerd met modern. Alles is mogelijk bij De Heide Smid. Bij dit project is een prachtige, oude boezemschouw gecombineerd met een moderne inbouwhaard.

In de keuken van deze woning staat een prachtige bestaande boezemschouw. De tegels in de boezemschouw zijn ook erg bijzonder, wanneer je deze in een bepaalde volgorde bekijkt dan ‘lees’ je als het ware een verhaal.

De klant kwam met de wens voor een tunnelhaard naar onze showroom. De tegels en de lijst onder de tegels van de schouw moesten wel behouden blijven. Tijdens het situatiebezoek kwam onze adviseur tot de conclusie dat dit echter wel wat beperkingen opleverde met de hoogte van de tunnelhaard. Onze adviseur heeft ter plekke aan de keukentafel bij de klant een nieuwe schets gemaakt voor het ontwerp en deze schets is vervolgens omgezet naar een 3D-tekening en zie hier het prachtige eindresultaat.

Zowel in de keuken als in de woonkamer kan de klant genieten van een heerlijke sfeer en aangename warmte. Omdat er in de woonkamer weinig oude elementen van de woning zichtbaar waren, is hier gekozen voor een modernere uitstraling. Dit is gerealiseerd door een kader van 100 cm breed en 120 cm hoog rondom de haard te plaatsen.

Opgeleverd Project Dik Geurts Instyle Tunnel EA
Opgeleverd Project Dik Geurts Instyle Tunnel
3D Tekening Opgeleverd Project Dik Geurts Instyle 2
3D Tekening Opgeleverd Project Dik Geurts Instyle
Opgeleverd Project Dik Geurts Instyle Tunnel 1