We gaan weer open!

Vind je droomhaard in onze showrooms

Vanaf woensdag 3 maart is het weer mogelijk om onze showrooms te bezoeken! Wij kijken er naar uit om u na lange tijd weer te mogen ontvangen in Halle of Duiven. Het échte vuur beleef je immers toch door ernaast te staan. Maak dus snel een afspraak en dan zien we u graag vanaf volgende week in een van onze winkels.

Welkom op afspraak!

Om onze winkel te mogen bezoeken, is het verplicht om vooraf een afspraak met ons in te plannen. Dit moet minimaal 4 uur van tevoren gebeuren en liefst zelfs eerder. Als Heide Smid werken wij met een tijdslot van maximaal 1,5 uur per bezoek. Hierdoor heb je als klant ruim de tijd voor een rustig gesprek, en is het voor ons mogelijk om meerdere klanten per dag te helpen in hun zoektocht naar een haard. Per verdieping mogen wij maximaal twee klanten ontvangen. In Halle hebben wij maar één verdieping en in Duiven twee. Daar is een maximaal van vier personen dus toegestaan. Met inachtneming van de geldende basisregels.

Kort samengevat:

Afspraak op basis van reservering
Minimaal 4 uur van te voren en liever eerder
Afspraakduur is 1,5 uur per bezoek
Maximaal 2 klanten in showroom Halle (gelijkvloers)
Maximaal 4 klanten in showroom Duiven (2 verdiepingen)

 

Maak hier een afspraak

U kunt direct een afspraak maken voor een bezoek door te bellen naar: 0314-631741

Tevens is het mogelijk om onderstaand formulier in te vullen met daarin uw voorkeursdatum. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een definitief tijdsslot.

 

  Selecteer een locatie
  Selecteer een datum
  Selecteer een datum..

  100% veilig en spamvrij

  Videobellen blijft mogelijk

  Ondanks dat het weer mogelijk is om onze showroom te bezoeken, blijft videobellen eveneens een optie. Wij snappen namelijk dat sommigen het toch spannend vinden om een winkel binnen te gaan. Tegelijkertijd willen jullie wel graag verder oriënteren naar een kachel. Daarom ons besluit dat videobellen op afspraak een mogelijkheid blijft.

  Een afspraak maken kan door te bellen naar 0314-631741 of te mailen naar info@heidesmid.nl

  Wij zullen dan samen met u een tijdstip inplannen voor het online gesprek.

  Hopelijk tot snel in een van onze showrooms!