Warmtepomp met een kachel combineren?

Wordt jouw woning verwarmd middels een warmtepomp, maar wil je de temperatuurschommelingen beter kunnen opvangen? Of krijg je het niet aangenaam warm in je woonkamer of schiet je elektriciteitsrekening omhoog? Dan is een gashaard, houtkachel of pelletkachel de ideale toevoeging op je warmtepomp.

Geniet van een snelle en gezellige warmte

Een warmtepomp zorgt voor een constante warmte, maar wil je tijdens een frissere lente- of zomeravond of bij vorst je woonkamer extra bijverwarmen, dan gaat dit met een warmtepomp vaak niet snel genoeg. Met een gashaard, houtkachel of pelletkachel geniet je van een snelle en gezellige warmte waardoor jouw wooncomfort zal stijgen.

Het combineren van een warmtepomp met een gashaard, houtkachel of pelletkachel kan zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen.

Combineer warmtepomp met houtkachel, pelletkachel of gashaard

Met een houtkachel, pelletkachel of gashaard geniet je van een snelle en gezellige warmte.

Combineer je warmtepomp met een gashaard, houtkachel of pelletkachel

Heb jij een warmtepomp en herken jij één van de bovenstaande situaties? Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een gas-, hout- of pelletkachel bij jou thuis? Neem dan gerust contact met ons op via 0314-631741, info@heidesmid.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Meer informatie nodig?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

  100% veilig en spamvrij

  Beoordeeld met een 9,0 op basis van 1043 reviews
  • Onafhankelijk beoordeeld
  • DE erkend installateur
  • Schoorsteenvegen ASBP
  Lees alle reviews
  Ronnie Derksen , Nieuw-Dijk
  24-09-2021 |

  Vanaf het 1e gesprek voelde wij al een klik. Uiteraard goed voorgelicht en uitgedacht gezien de kleine ruimte die we hebben. Levering en montage zijn perfect uitgevoerd. Goede vakmensen!!