Warmtepomp met een kachel combineren?

Wordt jouw woning verwarmd middels een warmtepomp, maar wil je de temperatuurschommelingen beter kunnen opvangen? Of krijg je het niet aangenaam warm in je woonkamer of schiet je elektriciteitsrekening omhoog? Dan is een gashaard, houtkachel of pelletkachel de ideale toevoeging op je warmtepomp.

Geniet van een snelle en gezellige warmte

Een warmtepomp zorgt voor een constante warmte, maar wil je tijdens een frissere lente- of zomeravond of bij vorst je woonkamer extra bijverwarmen, dan gaat dit met een warmtepomp vaak niet snel genoeg. Met een gashaard, houtkachel of pelletkachel geniet je van een snelle en gezellige warmte waardoor jouw wooncomfort zal stijgen.

Het combineren van een warmtepomp met een gashaard, houtkachel of pelletkachel kan zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen.

Combineer warmtepomp met houtkachel, pelletkachel of gashaard

Met een houtkachel, pelletkachel of gashaard geniet je van een snelle en gezellige warmte.

Combineer je warmtepomp met een gashaard, houtkachel of pelletkachel

Heb jij een warmtepomp en herken jij één van de bovenstaande situaties? Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een gas-, hout- of pelletkachel bij jou thuis? Neem dan gerust contact met ons op via 0314-631741, info@heidesmid.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Meer informatie nodig?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

100% veilig en spamvrij

Beoordeeld met een 9,0 op basis van 900 reviews
  • Onafhankelijk beoordeeld
  • DE erkend installateur
  • Schoorsteenvegen ASBP
Lees alle reviews
Stefan, Baks
18-01-2021 |

We liepen op een zondag maar even naar binnen. Want een houtkachel hadden we onlangs elders gekocht maar een rookgas kanaal moest nog wel geïnstalleerd worden. Na een prettig ontvangst, een goede uitleg over wat erbij komt kijken bij het plaatsen van een houtkachel en met direct een overzichtelijke offerte zijn we weer na huis gegaan. Na een nachtje slapen akkoord gegeven voor de offerte. De installatie werd ingeplant en correct, snel en netjes uitgevoerd. Twee vaklui hebben het werk uitgevoerd zoals we ook op die zondag uitgelegd hebben gekregen. Nu is het elke dag genieten in hoofdletters!