De Heide Smid

De Barbas Gas Fire Panorama. voorzien van de nieuwste techniek

De nieuwste techniek binnen de gashaarden vind je bij deze Barbas!

Het bekende haardenmerk Barbas presenteert een gloednieuwe gashaard: de Barbas Gas Fire Panorama. Deze inbouwhaard maakt hierbij gebruik van de allernieuwste brander: De Premium Fire 2.

Gashaarden nog altijd populair

Binnen Nederland zijn de gashaarden nog altijd een populaire manier van warmtecreatie binnen het huis. De voordelen van een gaskachel zijn onder andere de vele personalisatiemogelijkheden, de flexibiliteit in het plaatsen, het snel aan/uit zetten en natuurlijk de nauwkeurig instelbare warmteafgifte. Tevens zijn tegenwoordig steeds meer gashaard in staat om op propaan te branden. Een aardgasaansluiting is geen vereiste meer.

Het gebruik van Premium Fire 2

Waar tot op heden bij de Bellfires gashaarden altijd gebruik is gemaakt van de Premium Fire 1, wordt bij Gas Fire Panorama de Premium Fire 2 geïntroduceerd. Deze brander bestaat uit zeven losse, stalen branders. Hierdoor is de techniek en de veiligheid blijvend gegarandeerd.

De vlammen komen hierbij uit de stammen, wat een zeer realistisch vuurbeeld geeft. Daarbij kun je door middel van een schakelbare brander kiezen om de achterste houtstammen uit te zetten. Dit verlaagt het vermogen tot 40% zonder de vlamhoogte van de twee L-vormige branders te verlagen. Tenslotte beschikt de brander over een ECO-stand met modulerend vlambeeld. Het minimum aan vermogen is 4,5 kW.

Een strak design

De Barbas Gas Fire Panorama heeft een driezijdig glas. Dit maakt het mogelijk om vanuit elke hoek in de kamer te genieten van het vlammenspel.

Een beschutte stookplaats die wordt gecreëerd door een terug liggende achterwand draagt bij aan een intieme sfeer in de woonkamer. Deze achterwand is er in 3 verschillende modellen: een stalen vlakke achterwand, en zwarte keramische spiegeld wand of de nieuwe geribbelde stalen achterwand (Industrial Interior)

De prijs en praktische informatie

De prijs van de Barbas Gas Fire Panorama is momenteel nog niet bekend. Wel is bekend dat de haard verschijnt in 6 verschillende maten. drie met een ruithoogte van 55 cm en drie met een ruithoogte van 70 cm. deze luidden als volgt:

  • 70 – 55
  • 90 – 55
  • 110 – 55
  • 70 – 70
  • 90 – 70
  • 110 – 70

Alle opties op een rijtje

Op dit moment zijn onderstaande opties bekend bij de Barbas Gas Fire Panorama. Mochten er meer bekend worden, dan zal deze lijst geüpdatet worden.

Opti-Vent
Zwarte of natuurlijk gekleurde houtstammen
Verlengde stelpoten
Industrial Interior, vlakke achterwand of zwart keramische spiegelwand
Aansluiting rookgasafvoer: 130/200. 100/150 of in combinatie met Opti-Vent 60/100
Leverbaar in aardgas of propaan
4 cm kader of 10 cm kader

Bekijk ook de andere haarden van Barbas en Bellfires

Naast de Barbas Gas Fire Panorama hebben zij nog een heel aantal andere haarden van A-kwaliteit. Dit zijn voornamelijk houtkachels. De gashaarden komen voornamelijk vanuit Bellfires.

Bekijk alle Barbas houtkachels

Bekijk alle Bellfires gashaarden

Hulp nodig? Wij helpen je verder!

Bij De Heide Smid hebben wij ervaren verkopers rondlopen die graag samen met jou de geschikte gashaard vinden. Door een foto van de situatie mee te nemen, het aantal te verwarmen m2 en de reden waarom je graag een gaskachel zou willen hebben, help je ons al een heel eind op weg. Kom dus gerust lang in een van onze showrooms en tijdens een kopje koffie nemen wij de mogelijkheden met je door.

Bezoek onze showroom

Maak direct een afspraak

Beoordeeld met een 9,1 op basis van 1561 reviews
  • Onafhankelijk beoordeeld
  • DE erkend installateur
  • Schoorsteenvegen ASBP
Lees alle reviews
Ton, Siebengewald
24-09-2023 |

Keurig de schouw gemonteerd en alles perfect aangesloten. Kachel brandt als een malle. Op de Zwitserse manier aangestoken, zoals geadviseerd.