Skip to main
Dik Geurts Vidar triple Bekijk ons assortiment houtkachels
Heide Smid Carbid2
Carbid bestellen Carbid van de Smid
Jotul F 373 Advance JT 00015
Verantwoord stoken? Bezoek een stookavond

Al meer dan 85 jaar sfeermakers

Door 85 jaar aan ervaring kunnen wij jou eerlijk en uitstekend adviseren tijdens de zoektocht naar en de realisatie van je droomhaard! In onze showroom staan ervaren en gemotiveerde collega’s, die het proces van begin tot eind zorgeloos laten verlopen.

Service Monteurs 11

Zorgeloos stoken door onze service en onderhoud

Van je haard of kachel wil je volop blijven genieten. Goed en tijdig onderhoud is daarom erg belangrijk. De Heide Smid beschikt over een eigen service- en onderhoudsteam. Zij zorgen voor vakkundig onderhoud aan je haard of kachel en voor een perfecte reiniging van de schoorsteen. Heb je een storing aan je haard of kachel? Ook dan kan je bij ons terecht.

Carbid van de Smid bestellen

Carbid is de laatste jaren weer zeer veel gevraagd tijdens oud en nieuw voor het carbidschieten. Vroeger deed men het om boze geesten te verjagen, maar tegenwoordig is het een teamsport te worden en draait het om wie de hardste knal kan veroorzaken. 

Uiteraard heeft De Heide Smid goede kwaliteit carbid ruim op voorraad. Carbid kan gekocht worden in onze winkel in Halle of online besteld worden en opgehaald worden in Halle.

Heide Smid Carbid2

Beoordeeld met een vlammende 9,2

op basis van 4324 Kiyoh reviews

28-11-2023

Wouter , Eibergen

Goed vooroverleg, duidelijke afspraken, prima uitgevoerd. Goed vooroverleg, duidelijke afspraken en een prima uitvoering bij het aanbrengen van een flexibele pijp in de bestaande schoorsteen.

10
Schrijf Je In Voor De Nieuwsbrief DHS

Geen voordeel missen en op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zodat je geen kortingen mist en op de hoogte blijft van ons haardennieuws.

Afspraak maken