Vrijstaande houtkachel

Vrijstaande houtkachel

Kom naar De Heide Smid


Vrijstaande houtkachel kopen? Deze kachels zijn echt geschikt als je wat meer wilt genieten van de geur van echt houtvuur en een mooi vlammenspel. Een vrijstaande houtkachel is overal in de woonruimte te plaatsen. De mooiste houtkachels zijn te verkrijgen bij De Heide Smid, al meer dan 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment van de mooiste en hoogste kwaliteit. Deze zijn van topmerken als Nordic-Fire, Dik Geurts en Altech. Bezoek één van onze vestigingen, waar talloze (brandende) opstellingen ter inspiratie staan. Met een houtkachel kun je dus besparen op je stookkosten. Dit maakt de aanschaf ervan behoorlijk interessant. Onze ervaren medewerkers kunnen je een passend advies geven voor de vrijstaande houtkachel die je wilt aanschaffen.

Vrijstaande houtkachel kopen bij De Heide Smid

Een vrijstaande houtkachel zorgt voor veel en heerlijke warmte. Door middel van een efficiënte verbranding ben je op een milieuvriendelijke manier bezig om jouw woning te verwarmen. De kachel zorgt ervoor dat het houtvuur het middelpunt is van jouw woning. Of je nu een voorkeur hebt voor modern, klassiek of compact; vrijstaande houtkachels zijn er in alle stijlen. Deze hebben wij van topmerken als Dik Geurts, Hwam, Nordic Fire, Contura, Lotus en Scan. Wat voor houtkachel je ook zoekt; bij ons slaag je zeker! Als je je laat adviseren door onze specialisten, kun je uiteraard rekenen op een deskundig advies en heel veel andere voordelen, zoals een vakkundige montage van je houtkachel. Breng daarom snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige vrijstaande houtkachel van de hoogste kwaliteit.

Ik koop mijn vrijstaande houtkachel bij de specialist

Vrijstaande houtkachels kunnen overal in jouw woonkamer geplaatst worden en staan los van de muur. Op die manier wordt het rendement verhoogd en straalt deze warmte uit van alle kanten. Sfeervol wonen begint dus met deze kachels van De Heide Smid. Wij gelden als vele jaren als dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wacht dus niet langer en kies voor de kachel- en haardenspecialist.

Bekijk onze vrijstaande houtkachels

vrijstaande houtkachel

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.