De Heide Smid

Onze winkels zijn open zonder afspraak! Vanaf 28 april is het voor onze klanten weer mogelijk om onze showrooms in Halle en Duiven vrijuit te bezoeken. We kijken ernaar uit om jullie onder het genot van een kopje koffie of thee te mogen ontvangen en helpen in de zoektocht naar jullie droomhaard!

Advies op maat

Wij snappen dat je het liefst de warmte van de haard voelt in een van onze showrooms, of er even met de meetlat langs gaat.  We zijn ervan overtuigd dat je met behulp van onze ervaren specialisten ook jouw droomhaard kunt vinden.

Op afspraak gegarandeerd een adviesgesprek

Mocht je serieus op zoek zijn naar een haard van een bepaald type brandstof en gegarandeerd willen zijn van een advies gesprek, dan raden wij aan om online vooraf een afspraak in te plannen. Doordat wij nu weer open mogen en er meer klanten in de winkel aanwezig zullen zijn. Is het voor ons lastiger om iedereen direct te helpen. Heb je dus een druk schema of wil je rustig een 1,5 uur zitten met een van onze collega’s? Plan dan via de online agenda een afspraak in op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Plan je afspraak

Videobellen blijft mogelijk

Ondanks dat onze showrooms  weer bereikbaar zijn, snappen wij dat sommigen hier toch liever van af zien. Om deze klanten eveneens verder te kunnen helpen, blijft het online videobellen beschikbaar. Om hiervoor een moment in te plannen kun je bellen naar 0314-631741.

Bel naar 0314-631741 voor vragen en/of het maken van een afspraak


 

Hoe gaan wij te werk?

Je bent op zoek naar een haard, maar hebt nog geen idee welke dan het meest optimaal aansluit bij jouw woonsituatie. Onze ervaren verkopers kunnen dit samen met jou in een eerste adviesgesprek helder in beeld brengen. Aan de hand van een aantal vragen, informatie van het huis of al zelfgemaakte foto’s van de situatie kan al vrij snel een selectie van geschikte haarden worden gemaakt. Vervolgens neemt de verkoper met jou de situatie en het proces door en ga je, indien gewenst, naar huis met een eerste gerichte offerte.

Persoonlijk advies op basis van jouw wensen
Achterhoekse nuchterheid
Gerichte offerte tijdens het 1e gesprek indien gewenst
85 jaar ervaring
Uitgebreid assortiment aan kachels en haarden

3D-tekening, Virtual Reality & huisbezoek

Na akkoord hebben wij de mogelijkheid om je een gerichte 3d-tekening aan te bieden na aanleiding van de wensen die uit het adviesgesprek naar voren zijn gekomen. Deze tekening en de bijkomende details bevestigen wij vervolgens middels een huisbezoek. Dit zorgt ervoor dat jij, voor het daadwerkelijk plaatsen, al weet hoe de toekomstige situatie eruit komt te zien. Tevens heeft onze monteur direct een helder beeld van wat het eindresultaat dient te worden. Hiermee creëren we voor beide partijen een overzichtelijk beeld en komen we niet voor verrassingen te staan.

Montage en service

Op het moment dat jij een definitief akkoord hebt gegeven, plannen wij samen met jou een montagedatum in. Onze monteurs maken op basis van de geschetste tekeningen, de offerte en de 3d-tekening het vooraf besproken eindresultaat. Hierna ruimen zij altijd alles netjes op en steken zij de haard samen met jou de eerste keer aan. Hierbij geven zij enkele (stook)tips om optimaal te genieten van jouw gloednieuwe haard.

Na een vol jaar stoken bellen wij jou op met de vraag of alles nog naar wens is. Daarnaast vragen wij meteen of je behoefte hebt aan een onderhoudsbeurt aan de gashaard of een schoorsteenveegbeurt van het kanaal bij de houtkachel. Deze diensten hebben wij in eigen beheer. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten veilig en zorgeloos kunnen blijven genieten van het vlammenspel die hun haard ze biedt.

Ons gehele proces in vogelvlucht