De Heide Smid

Storingsformulier


 

Storingsformulier

Maak door middel van onderstaand formulier een melding van een storing aan jouw haard of kachel. Je melding wordt door onze afdeling service en onderhoud in behandeling genomen. In de bevestigingsmail geven wij aan wat je van ons mag verwachten na ontvangst van de melding.

Met het invullen en doorsturen van het storingsformulier ga je akkoord met:

 1. De Algemene Voorwaarden voor Service- en Onderhoudswerkzaamheden voor leden van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche.
 2. De tarieven voor onderhoud en service.
  • Indien de afstand kleiner is dan 50 km bedraagt dit €45,-vanaf Halle, Duiven of Rietmolen. Indien de afstand groter is dan zijn de voorrijkosten tussen de 50 en 75km €95,-. Tussen de 75 en 100km €120,-. Boven de 100km prijs op aanvraag. Prijzen zijn inclusief BTW.
  • €93,- uurloon
dhs-servicemonteur-auto-01

  Naam- en adresgegevens

  Bestaande klant:
  Als u een bestaande klant bent kunnen wij uw gegevens van uw haard al vinden in ons systeem*


  Technische informatie

  Voeg hieronder foto's toe van de storing, kachel en het typeplaatje. Het typeplaatje is belangrijk, daarmee kunnen wij zien welke specifieke kachel u heeft en kunnen wij u beter helpen. Het typeplaatje kunt u vinden achter het serviceluik, onder, achter of in de kachel.

  • Indien de afstand kleiner is dan 50 km bedraagt dit €45,- vanaf Halle, Duiven of Rietmolen. Indien de afstand groter is dan zijn de voorrijkosten tussen de 50 en 75km €95,-. Tussen de 75 en 100km €120,-. Boven de 100km prijs op aanvraag. Prijzen zijn inclusief BTW.

  • Prijswijzigingen voorbehouden.

  • Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze service coördinator via tel: 0314-631741