De Heide Smid

Over De Heide Smid

De Heide Smid: Specialist in haarden & kachels

De Heide Smid is, met 85 jaar ervaring, een specialist op het gebied van haard, kachels en schouwen. Tevens kun je bij ons terecht voor sfeerartikelen, ijzerwaren en alles voor tuin & park. Ons bedrijf heeft vestigingen in Halle en Duiven.

Historie

Op 1936 begon Bertus Senior Wisselink het bedrijf in de kleine Achterhoekse buurtschap Halle-Heide. Nu, 85 jaar later, staat de hoofdlocatie nog op de identieke plek. Er is echter veel veranderd. Er zijn nieuwe gedeeltes bij aangebouwd en er is een tweede locatie in Duiven geopend.

Onze gehele historie lees je hier

Blijf op de hoogte!

Met enige regelmaat plaatsen wij nieuwsberichten online binnen over informatie binnen onze branche.

Bekijk hier alle nieuwsberichten

De kennis delen

Wij vinden het belangrijk om de kennis die we binnen ons bedrijf hebben, met onze klanten te delen. Dat is de reden dat wij een online kennisbank hebben. Daarin staan artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van een kachel op een gemetselde schoorsteen, de beste buitenhaarden, het vervangen van de batterijen tot het onderhoud van een pelletkachel.

Bekijk onze kennisbank

Enkele projecten

De afgelopen jaren hebben wij al een heel aantal mooie projecten mogen plaatsen bij onze klanten. Hier vind je een klein overzicht van ons portofolio. Wellicht dient het tevens ter inspiratie!

Onze opgeleverde projecten

Ons traject

Voor ons is het belangrijk dat de klant straks een haard thuis heeft staan, waar hij/zij ook écht blij mee is en perfect past binnen de woonsituatie. Dat is een van de redenen waarom wij het gehele proces van begin tot eind begeleiden.

Hier leggen wij dat verder uit

Een 3D-ontwerp

Één van de speerpunten in dit proces, is het maken van een 3D-ontwerp voor de toekomstige situatie inclusief de haard. Zo zie jij als klant al hoe het eruit komt te zien, en is het voor ons monteurs eenvoudiger om een idee te krijgen van wat zij moeten gaan maken.

Lees hier meer over de 3D-tekeningen

Ons team

Momenteel hebben wij een team van bijna 50 medewerkers.

Bekijk alle namen