De Heide Smid

Zomeroutlet

Afgelopen vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 was het weer tijd voor onze Zomeroutlet. Het waren twee gezellige dagen met prachtig weer. Iedereen bedankt!


 

Zomeroutlet De Heide Smid 2019

Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni is het weer tijd voor onze Zomeroutlet. Tijdens deze twee dagen kan je zowel in onze showroom in Halle als in Duiven profiteren van mega veel voordeel!

Om ruimte te maken voor een nieuwe collectie haarden en kachels profiteer je tijdens de Zomeroutlet van hoge stuntprijzen op vele showroommodellen. Tevens ontvang je in onze showroom in Halle 20% korting op alle VIKING tuinmachines en krijg je tot wel 70% korting in onze FINALE OPRUIMING op huishoudartikelen.

Tijdens de Zomeroutlet kan je ook genieten van een heerlijk gratis ijsje.

Zomeroutlet stuntprijzen

Tijdens de Zomeroutlet profiteer je van hoge stuntprijzen op vele showroommodellen. Kom vrijdag 21 of zaterdag 22 juni naar onze showroom in Halle of Duiven om het actuele aanbod te bekijken, of laat je eerst inspireren op onze website. En wie weet staat een van deze kachels binnenkort bij jou thuis te branden.

Bekijk alle showroommodellen

Openingstijden Zomeroutlet
Halle: Vrijdag 9.00 – 21.00 uur | Zaterdag 9.00 – 16.00 uur
Duiven: Vrijdag 9.00 – 17.30 uur | Zaterdag 9.00 – 16.00 uur

 

Outlet prijs op vele showroommodellen

Korting Lotus showroomodellen

25% korting Lotus showroommodellen

Op alle Lotus showroommodellen ontvang je tijdens de Zomeroutlet 25% korting. Kom langs in onze showroom in Halle of Duiven voor het actuele aanbod.

*Uitgezonderd actiemodellen

Finale opruiming huishoudartikelen

Finale opruiming

In Halle ruimen wij onze huishoudafdeling op! De korting loopt op tot wel 70%.

Wees er snel bij, want op is op.

Korting Viking tuinmachines

20% korting Viking tuinmachines

Kan jouw gazon wel een maaibeurt gebruiken? Op alle Viking tuinmachines ontvang je ook tijdens de Zomeroutlet 20% korting. Kom langs in onze showroom in Halle om het complete aanbod te bekijken.

Superboerenactie

Superboerenactie

Schaf voor 30 juni 2019 een tuinmachine aan van minimaal € 250,- en ontvang 2 toegangskaartjes voor een thuiswedstrijd van De Graafschap.

De actie geldt voor een thuiswedstrijd voor 2 personen.