De Heide Smid

Voorjaarsshow Heide Smid!

3 mei 2017 – Vandaag hebben de winnaars de tuinhaard opgehaald. Wij wensen de familie Rietberg veel plezier met hun haard!


Afgelopen 1 en 2 april vond onze jaarlijkse voorjaarsshow weer plaats. Wij willen iedereen bedank voor het bezoek tijdens deze open dagen. Het weer zat mee en de opkomst was geweldig!
Heb je een bon ingeleverd voor de verloting van de terrashaard? Vrijdag 7 april zal de verloting plaatsvinden van de Cube Jubilea terrashaard.


Zoals elk jaar organiseert De Heide Smid weer haar jaarlijkse voorjaarsshow.

Met het begin van de lente en het lengen der dagen worden we weer actiever buiten. Daar speelt De Heide Smid op in met een lekker dagje uit. Ieder jaar neemt het bezoek aan deze voorjaarsshow toe en het wordt keer op keer gezelliger. Er worden tal van demonstraties en activiteiten gegeven. In Halle zal de steeds populairder wordende Zero-Turnmaaier worden gedemonstreerd. Maar er is ook veel aandacht voor de Robotmaaier. Gemak en resultaat staan bij deze producten bovenaan.

Terraskachels en haarden zijn hot in deze tijd van het jaar. De collectie daarin is groot en biedt tal van nieuwtjes. Combinaties van kachel en oven of alleen voor verwarming. Alles kan en laten ze zien. Een hapje meeprikken kan natuurlijk altijd.

In Duiven ligt de nadruk meer op haarden en kachels omdat daar geen tuinassortiment is te vinden. Maar dat maakt een bezoek niet minder waard.

Tijdens de voorjaarsshow wordt op de gehele winkelvoorraad van beide filialen 10% korting gegeven. Op show/demo-modellen grasmaaiers in Halle soms meer dan 20% korting.

Wij verloten onder de bezoekers van onze voorjaarsshow een prachtige terrashaard. Print de bon uit, vul hem in en lever af in Halle of Duiven tijdens de open dagen. De verloting vindt plaats op vrijdag 7 april.

Maak kans op een luxe terrashaard.

 

 

 

 

 

 

Kom dus naar de voorjaarsshow van De Heide Smid.

Openingstijden:
zaterdag 1 april van 9.00 tot 16.00 uur en
zondag 2 april van 11.00 tot 17.00 uur

Tot dan!

Team de Heide Smid