Voorjaarsshow Heide Smid!

Voorjaarsshow Heide Smid!

3 mei 2017 – Vandaag hebben de winnaars de tuinhaard opgehaald. Wij wensen de familie Rietberg veel plezier met hun haard!


Afgelopen 1 en 2 april vond onze jaarlijkse voorjaarsshow weer plaats. Wij willen iedereen bedank voor het bezoek tijdens deze open dagen. Het weer zat mee en de opkomst was geweldig!
Heb je een bon ingeleverd voor de verloting van de terrashaard? Vrijdag 7 april zal de verloting plaatsvinden van de Cube Jubilea terrashaard.


Zoals elk jaar organiseert De Heide Smid weer haar jaarlijkse voorjaarsshow.

Met het begin van de lente en het lengen der dagen worden we weer actiever buiten. Daar speelt De Heide Smid op in met een lekker dagje uit. Ieder jaar neemt het bezoek aan deze voorjaarsshow toe en het wordt keer op keer gezelliger. Er worden tal van demonstraties en activiteiten gegeven. In Halle zal de steeds populairder wordende Zero-Turnmaaier worden gedemonstreerd. Maar er is ook veel aandacht voor de Robotmaaier. Gemak en resultaat staan bij deze producten bovenaan.

Terraskachels en haarden zijn hot in deze tijd van het jaar. De collectie daarin is groot en biedt tal van nieuwtjes. Combinaties van kachel en oven of alleen voor verwarming. Alles kan en laten ze zien. Een hapje meeprikken kan natuurlijk altijd.

In Duiven ligt de nadruk meer op haarden en kachels omdat daar geen tuinassortiment is te vinden. Maar dat maakt een bezoek niet minder waard.

Tijdens de voorjaarsshow wordt op de gehele winkelvoorraad van beide filialen 10% korting gegeven. Op show/demo-modellen grasmaaiers in Halle soms meer dan 20% korting.

Wij verloten onder de bezoekers van onze voorjaarsshow een prachtige terrashaard. Print de bon uit, vul hem in en lever af in Halle of Duiven tijdens de open dagen. De verloting vindt plaats op vrijdag 7 april.

Maak kans op een luxe terrashaard.

 

 

 

 

 

 

Kom dus naar de voorjaarsshow van De Heide Smid.

Openingstijden:
zaterdag 1 april van 9.00 tot 16.00 uur en
zondag 2 april van 11.00 tot 17.00 uur

Tot dan!

Team de Heide Smid

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: