De Heide Smid

Voorjaarsshow bij De Heide Smid

Afgelopen 7 en 8 april vond onze jaarlijkse voorjaarsshow weer plaats. Wij willen iedereen bedanken voor het bezoek tijdens deze open dagen. Het weer was prachtig en de opkomst was geweldig!
Heb je een bon ingeleverd voor de verloting van de gasbarbecue? Later deze maand zal de verloting plaatsvinden.


Het voorjaar is officieel begonnen. Met het begin van de lente en het lengen der dagen worden we weer actiever buiten. Zaterdag 7 en zondag 8 april is het weer tijd voor onze jaarlijkse Voorjaarsshow. Twee gezellige dagen waarbij je kan profiteren van extra kortingen. En, misschien win je die mooie gasbarbecue van Barbecook!

Maak kans op een gasbarbecue

Geniet deze zomer van lekker eten met vrienden en/of familie. Tijdens de Voorjaarsshow maak je namelijk kans op een Barbecook Spring 330 gasbarbecue! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de bon uitprinten, invullen en inleveren.

Wat kan je nog meer verwachten:

  • 10% korting op het gehele assortiment*
  • 20% korting op diverse showmodellen haarden en kachels
  • 50% korting op natuursteen schouwen uit de showroom
  • Hoge kortingen op uitlopende modellen tuinmachines (alleen Halle)

*m.u.v. aanbiedingen en werkloon

In Halle staat er voor de kinderen een springkussen klaar en kan je zondag genieten van muziek van de Shuffle Percussion Group. Natuurlijk staat ook de koffie klaar met wat lekkers.

Zaterdag 7 april zijn wij geopend van 09.00 – 16.00 uur en zondag 8 april zijn wij geopend van 11.00 – 17.00 uur. Graag tot ziens bij de Voorjaarsshow!