De Heide Smid

16 juni is het Vaderdag

Zondag 16 juni is het Vaderdag. Het moment om je (schoon) vader, opa of andere belangrijke man in je leven extra in het zonnetje te zetten.

50% korting op barbecues en barbecue accessoires

Finale opruiming! Op alle barbecues en barbecue accessoires ontvang je nu 50% korting. Er is nog een divers assortiment van o.a. Weber en Barbecook. Wees er snel bij want op is op.

* Verkrijgbaar in onze showroom in Halle

50% korting barbecues en accessoires

Cashback STIHL accumachine

Bij aankoop van een 2e accu bovenop de aankoop van een complete set (accumachine inclusief accu en lader) kan je genieten van een cashback actie van € 50,- of € 100,-! Deze actie is geldig op machines uit het COMPACT AccuSysteem en PRO AccuSysteem. Lees hier de actievoorwaarden.

*Verkrijgbaar in onze showroom in Halle

cashback STIHL accumachines

20% korting op alle VIKING tuinmachines

Of het nu gaat om een grasmaaier, zitmaaier, robotmaaier, verticuteermachine of hakselaar. Op alle VIKING tuinmachines ontvang je 20% korting. Het gaat om de laatste modellen, dus wees er snel bij.

*Verkrijgbaar in onze showroom in Halle

20% korting op alle VIKING tuinmachines

Superboerenactie

Bij aankoop van een tuinmachine vanaf €250,- ontvang je nu gratis 2 toegangskaartjes voor een thuiswedstrijd van De Graafschap. De actie is geldig t/m 30 juni 2019. Bekijk de actie.

*Verkrijgbaar in onze showroom in Halle

Superboerenactie

Leuke cadeausetjes

Heeft jouw vader een houtkachel? Verras hem dan met een leuk cadeausetje met bijvoorbeeld aanmaakblokjes, ruitenreiniger en een vochtmeter. De setjes zijn geheel naar wens samen te stellen.

cadeausetjes vaderdag