De Heide Smid

Open huis in Halle en Duiven op 5 en 6 oktober

Afgelopen 5 en 6 oktober vond onze jaarlijkse Open Huis weer plaats. Wij willen iedereen bedanken voor het bezoek tijdens deze open dagen. Het weer was prachtig en de opkomst was geweldig!
Heb je een bon ingeleverd voor de verloting van de bladblazer? Later deze maand zal de verloting plaatsvinden.


De herfst staat weer voor de deur, het wordt kouder buiten en de dagen worden korter. Het is weer tijd om lekker binnen te gaan genieten bij de kachel. Ben jij nog op zoek naar jouw droomhaard? Bezoek dan ons Open Huis.

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 is het weer tijd voor ons jaarlijkse Open Huis in zowel Halle als in Duiven. Tijdens deze twee dagen profiteer je van extra kortingen, leuke acties, leer hoe je verantwoord kunt stoken volgens de Zwitserse methode bij één van de stookdemonstraties en geniet je van een drankje en een lekkere oliebol.

Op zaterdag 5 oktober zijn wij geopend van 09.00 tot 16.00 uur en op zondag 6 oktober zijn wij geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Weekend vol voordeel

10% korting op gehele assortiment
Tijdens het Open Huis profiteer je van 10% kortingen op het gehele assortiment* Ook ontvang je aantrekkelijke kortingen op diverse showroommodellen haarden en kachels.

*met uitzondering van aanbiedingen, brandstoffen en werkloon

Jubileumaanbieding
Ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van onze showroom in Duiven ontvang je bij aankoop van een pelletkachel of pelletketel 10 zakken pellets helemaal gratis! Deze actie loopt zelfs door tot en met 31 december 2019.

Wil jij de mogelijkheden ontdekken van een pelletkachel of pelletketel? Op 20 november 2019 organiseert De Heide Smid een pelletkachel en -ketel infoavond in Halle. Wil jij hier bij zijn? Schrijf je dan hier in voor de infoavond. 

Stookdemonstraties Zwitserse methode

Tijdens het Open Huis wordt er ook aandacht besteedt aan de juiste manier van stoken. Zowel in onze showroom in Halle als in Duiven wordt gedemonstreerd hoe je verantwoord kunt stoken doormiddel van de Zwitserse methode.

De stookdemonstraties vinden op zaterdag plaats om 11.00 en 15.00 uur en op zondag om 14.00 uur.

Op 24 oktober en 20 november 2019 en op 16 januari 2020 organiseert De Heide Smid ook weer haar jaarlijkse stookavonden. Wil je hier bij zijn? Schrijf je dan hier in voor de stookavonden.

Advies van hoveniersbedrijf de Struu

Tijdens het Open Huis is hoveniersbedrijf de Struu aanwezig in Halle. Heb jij vragen over het onderhoud van je gazon of wil jij weten hoe je het beste de heg kunt snoeien? Tijdens het Open Huis worden al je vragen over je tuin beantwoord door hoveniersbedrijf de Struu.

De Heide Smid Magazine 2019 is uit!

De nieuwe Heide Smid Magazine editie 2019 is uit! Het magazine staat vol met tips over hoe sfeervol verantwoord stoken kan zijn, duurzaamheid, het laatste haarden en kachelnieuws en inspiratie. Is het magazine (nog) niet bij jou op de deurmat gevallen? Lees het magazine dan hier online.

Open Huis bij De Heide Smid