De Heide Smid

Open Huis in Halle en Duiven op 6 en 7 oktober

Afgelopen zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 was het weer tijd voor ons jaarlijkse Open Huis. Het waren twee deze fantastische dagen, wat een prachtig weer en een geweldige opkomst. Iedereen bedankt!


Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 is het weer tijd voor ons jaarlijkse Open Huis. Twee gezellige dagen waarbij je kunt profiteren van extra kortingen, een hapje en een drankje en waarbij er genoeg vermaak is voor jong en oud. Steek wat op van de demonstraties van de Zwitserse methode of kijk je ogen uit tijdens de demonstraties van Siersmid Toevank op zondag in Halle.

Op zaterdag 6 oktober zijn wij geopend van 09.00 – 16.00 uur en op zondag 7 oktober zijn wij geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Weekend vol voordeel

Tijdens het Open Huis profiteer je van 10% korting op het gehele assortiment*.
Op diverse showroommodellen kachels en haarden krijg je zelfs 20 korting en op alle natuurstenen schouwen in de showroom ontvang je maar liefst 50% korting.

*met uitzondering van aanbiedingen en werkloon

Stookdemonstraties Zwitserse methode

Tijdens het Open huis wordt er ook aandacht besteedt aan de juiste manier van stoken. Zowel in onze showroom in Halle als in Duiven wordt gedemonstreerd hoe je verantwoord kan stoken doormiddel van de Zwitserse methode.

De stookdemonstraties vinden op zaterdag plaats om 13.00 uur en op zondag om 13.00 en 16.00 uur.

Op donderdag 1 en woensdag 21 november 2018 organiseert De Heide Smid ook weer haar jaarlijkse stookavonden.
Wil je hier bij zijn? Schrijf je dan hier in voor de stookavonden.

Demonstratie Siersmid Toevank

Op zondag in Halle kan je je ogen uitkijken bij de demonstratie van siersmid Toevank Ruurlo. Hij laat zien welke prachtige kunstvoorwerpen hij kan maken met dit eeuwenoude ambacht.

Hoge kortingen op VIKING

Is jouw tuin al klaar voor de herfst? Tijdens het Open Huis profiteer je van 15% korting* op alle VIKING showroommodellen tuinmachines. Kom langs in onze showroom in Halle om ons complete aanbod te bekijken. Wees er snel bij want op = op

*korting geldt niet op reeds lopende aanbiedingen

De Heide Smid Magazine is uit!

Ons compleet vernieuwde Heide Smid Magazine is uit. Het magazine staat dit jaar in het teken van duurzaamheid en staat vol met inspiratie.
Heb jij ons magazine (nog) niet ontvangen? Bekijk deze dan nu online.