De Heide Smid

Gasnet in Nederland nog jaren in gebruik

Beste klant,

In deze ongewone tijden is  De Heide Smid nog ‘gewoon’ open. Door alle opgestelde maatregelen van RIVM nauw na te leven, proberen wij onze klanten zo goed als mogelijk van dienst te zijn.

Zowel onze montage- als servicemonteurs gaan elke dag op pad naar de klant om jouw haard te komen plaatsen of om juist een reparatie uit te voeren.

Hierbij houden wij uiteraard te allen tijde onze eigen gezondheid in gaten. Bij lichte symptomen van griep, verkoudheid of koorts blijven we thuis en nemen we contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.
Houdt alsjeblieft 1,5 meter afstand op de werklocatie.

Onze showrooms in Halle en Duiven zijn open volgens de reguliere openingstijden. Jullie zijn dus, zoals altijd, van harte welkom!
Mocht je graag een gesprek willen buiten de reguliere werktijden met een van onze verkopers, dan vragen wij of je voorafgaand telefonisch contact met ons op wil nemen. Dan kunnen wij garanderen dat jij als klant alle tijd én de nodige ruimte hebt om jouw droomhaard uit te zoeken. Hierbij nemen wij uiteraard nog steeds de aangescherpte maatregelen in acht.

Gasnet in Nederland

Door alle bovenstaande maatregelen zijn we meer thuis. Dit betekent tevens dat de haard meer aan het branden is. Het is daarom zeer geruststellend dat onze minister van klimaat, Eric Wiebers, de zekerheid heeft gegeven dat het gasnet in ons land gewoon blijft liggen en voorlopig nog zeker in gebruik blijft.

Wél liggen er volgens hem plannen om het gasnet, waar nu aardgas doorheen gaat, in de toekomst te gebruiken voor groen gas of waterstof.

Mocht je al een tijd twijfelen om een gashaard aan te schaffen, maar hielden de ontwikkelingen rondom het gasnetwerk in Nederland het tegen, dan is daar geen enkele reden meer toe.
Onze vestigingen in Halle en Duiven zijn open, dus kom gerust langs voor een kijkje of een gesprek met een van onze verkopers. Zij helpen je graag verder!

Bron: De Telegraaf, 11 maart, ‘Wiebers: gasnet blijft gewoon liggen.’

Ben je alsnog geen fan van aardgas? Misschien is dan een haard dat brand op (bio)propaan iets voor jou! Wij leggen jou het verschil uit tussen de twee brandstoffen.

Lees hier alles over (bio)propaan