De Heide Smid

ACTIE! DRU Trio Limited Edition

De Heide Smid heeft groot ingekocht. De DRU Trio Limited Edition is tijdelijk in ons assortiment en zeer scherp geprijsd. Deze Limited Edition versie van de populaire DRU Trio is nu tijdelijk verkrijgbaar van € 2.955,- voor € 2.395,-. Je profiteert van een voordeel van maar liefst € 560,-!

De DRU Trio Limited Edition is hét middelpunt in je woonkamer. Wat de DRU Trio Limited Edition zo bijzonder maakt is zijn slanke vorm, krachtige uitstraling en het hoge vlambeeld met gloei-effect. In zowel kleine als grote woonkamers brengt de DRU Trio Limited Edition meer warmte en sfeer.

De DRU Trio Limited Edition is uitgevoerd in de kleur zwart en heeft een Ceraglass achterwand. Dankzij de Ceraglass achterwand ontstaat er meer diepte. Doordat de vlammen als het ware gekopieerd worden ontstaat er ook een voller vuur. Via de standaard meegeleverde afstandsbediening is de DRU Trio Limited Edition ook eenvoudig te bedienen. De DRU Trio Limited Edition heeft een energielabel B.

Wil je graag meer informatie over de DRU Trio Limited Edition? Bekijk hier de productpagina met alle specificaties. Wil je de DRU Trio Limited Edition in het echt bewonderen? Ter inspiratie staat de DRU Trio Limited Edition brandend opgesteld in onze showroom in Halle en in Duiven.