De Heide Smid

12 mei is het Moederdag

Zondag 12 mei is het Moederdag. Het moment om je (schoon)moeder, oma of andere belangrijke vrouw in je leven extra in het zonnetje te zetten. Of ze nou graag in de keuken staat of het graag gezellig maakt in huis of in de tuin, een cadeau van De Heide Smid is een gegarandeerd succes. Bij de aanschaf van een moederdagcadeau krijg je een gratis tas, leuk om te geven of om zelf te houden.

Op alles van Van Verre 30% korting

Ambachtelijke receptuur en uitgelezen lichte kleuren maken het glas en servies van Van Verre uniek. Passend in elk interieur en in ieder jaargetijde, licht in de winter, koel in de zomer, vol in de herfst en vrolijk in de lente. Met het servies van Van Verre op tafel is het altijd een feestje.

*Verkrijgbaar in onze showroom in Halle

30% korting Van Verre glas en servies

Op alles van Le Creuset 30% korting

Staat jouw (schoon)moeder graag in de keuken? Met het kook- en bakgerei van Le Creuset maakt ze de heerlijkste gerechten in een handomdraai.

*Verkrijgbaar in onze showroom in Halle

Le Creuset 30% korting

Finale opruiming met kortingen tot wel 70%

In Halle ruimen wij onze huishoudafdeling op. Voor elke (schoon)moeder is er wel iets te vinden, zoals pannen, servies & glaswerk, koffiezetapparaten, vazen, wasmanden, schoonmaakartikelen, prullenbakken, Boerenbont servies, woonaccessoires, kandelaars, lampen, kniepertjesijzers, tafelzeil, tuinkussens, barbecues en nog veel meer…

Finale opruiming huishoudartikelen

Gratis tas

Ontvang een gratis tas bij besteding van € 15,- aan Moederdag cadeaus. Leuk om te geven of om zelf te houden.

Gratis tas Moederdag