Nieuws

Gasnet in Nederland nog jaren in gebruik

Eric Wiebes, minister van klimaat, is vorige week ingegaan op de discussie rondom het gasnet in Nederland. Hij gaf de zekerheid dat het gasnet in Nederland nog voor lange tijd in gebruik blijft. De aanschaf van een gashaard- of kachel blijft daarom een goede investering.
Lees meer

Maatregelen omtrent het Coronavirus!

Ook bij De Heide Smid hebben wij maatregelen getroffen tegen de verspreiding van het Corona virus. Lees hier welke gevolgen dat heeft voor de gemaakte afspraken van u met ons.

Lees meer

Nieuw in onze showroom: De Dru Virtuo!

Vanaf juni zal de nieuwste reeks elektrische haarden van Dru verkrijgbaar zijn bij De Heide Smid. Deze kachels van de Virtuo-serie maken gebruik van de nieuwste 3D-technologie. Hierdoor zijn de vlammen vrijwel niet van echt te onderscheiden.

Lees meer

Binnenkort: De Kalfire E-One

Binnenkort nieuw bij ons in de showrooms te zien, is de Kalfire E-One. Dé haard met ultra realistische vlammen dankzij uitgebreide instellingsmogelijkheden en het gebruik van de nieuwste technologieën.  Kalfire tilt hiermee de markt van de elektrische haarden naar een volledig nieuw niveau. Hier vind je alvast een eerste impressie van de haard en de eerste bewegende beelden.

Lees meer

Check gedaan? Haard aan!

De uitstoot van hout- en pelletgestookte haarden en kachels is sinds 2012 met 25% teruggelopen. De ambities van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) liggen echter hoger. Zo willen we samen met jou naar een daling van 50% uitstoot in 2030 en daarmee een bijdrage leveren aan de doelstellingen rond gezonde en schone lucht.

Lees meer

Open Huis bij De Heide Smid 2019

Open huis in Halle en Duiven op 5 en 6 oktober

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 is het weer tijd voor ons jaarlijkse Open Huis in zowel Halle als in Duiven. Tijdens deze twee dagen profiteer je van extra kortingen en leuke acties. Leer hoe je verantwoord moet stoken volgens de Zwitserse methode bij één van de stookdemonstraties en geniet van een lekker hapje en drankje. 

Lees meer

Pelletkachel en -ketel infoavond in Halle op 20 november 2019

Tijdens de pelletkachel en -ketel infoavond word je onder andere meer verteld over wat een pelletkachel en pelletketel is, de werking ervan en hoe je op een duurzame wijze je woonkamer of gehele woning kunt verwarmen.

Lees meer

Stookavonden bij De Heide Smid in Halle

Stookavond 4 maart 2020 (VOL)

Tijdens een stookavond wordt er ingegaan op het stookgedrag van mensen, uit de praktijk blijkt vaak dat er nog veel verantwoordelijker en veiliger gestookt kan worden. Iedereen kan zich aanmelden voor een stookavond, ook als je geen klant bij ons bent. Het bijwonen van een stookavond kost niks, het is een extra service. 

Lees meer

Gas ombouwgarantie

Gas ombouwgarantie

Een gashaard is comfortabel, praktisch en een sfeervolle aanwinst voor in je woonkamer. Maar door alle aandacht rondom het aardgasverhaal in Nederland ben je gaan twijfelen aan de investering voor een gashaard. Want wat als jouw woning in de toekomst wordt afgesloten van het gasnetwerk? Of je kiest hier zelf voor. Kan jouw gashaard dan nog wel blijven branden? Verschillende...

Lees meer

16 juni is het Vaderdag

Of je je vader nu wil verrassen met een barbecue, barbecue accessoires of een tuinmachine. Je profiteert nu van hoge kortingen bij De Heide Smid.

Lees meer

12 mei is het Moederdag

Zondag 12 mei is het Moederdag. Het moment om je (schoon)moeder, oma of andere belangrijke vrouw in je leven extra in het zonnetje te zetten.

Lees meer

Zomeroutlet

Zomeroutlet

Vrijdag 21 en zaterdag 22 juni is het weer tijd voor onze Zomeroutlet. Profiteer in onze showrooms in Halle en Duiven van mega veel voordeel! Om ruimte te maken voor een nieuwe collectie haarden en kachels profiteer je tijdens de Zomeroutlet van hoge stuntprijzen op vele showroommodellen. Tevens ontvang je in onze showroom in Halle 20% korting op alle VIKING...

Lees meer