De Heide Smid

Een gashaard op een onmogelijke plek?

Een gashaard op elke plek in uw huis zonder dat de afvoer zichtbaar is? Dit klinkt als iets wat onmogelijk is, maar de Dru heeft hiervoor een oplossing bedacht: De Dru PowerVent.  Wat houdt dit systeem in en hoe werkt het systeem? Dat leggen we hieronder uit

Wat is de Dru PowerVent?

De Dru PowerVent is een afvoersysteem voor rookgassen. Met het systeem kan er een grote afstand overbrugt worden, een groot aantal bochten en kan er zelfs via een benedenverdieping of kruipruimte de rookgassen afgevoerd worden.

Door de flexibiliteit van de plaatsingsmogelijkheden kan er bijna in elke woning, restaurant, hotel of showroom een gashaard geplaatst worden. Het systeem biedt een uitkomst voor architecten bij de creatie van bijzonder opstellingen.

Hoe werkt het systeem?

Aan de buitenkant van de woning of vlak onder het dak wordt de PowerBox geplaatst.  In de powerbox zit een ventilator die op de afvoer wordt aangesloten. De ventilator zorgt voor aanvoer van verse lucht voor de verbranding en zuigt de rookgassen af. Dit wordt automatische geregeld en zorgt ervoor dat er voldoende trek is in het afvoerkanaal en dat er vrijwel geen beperkingen meer zijn om de rookgassen af te voeren.

Voordelen van het PowerVent systeem:

  • Ideaal voor tussenwoningen, appartementen, restaurants of andere situaties waar het voorheen niet mogelijk was om een gashaard te plaatsen.
  • Afvoer zelfs mogelijk via de kruipruimte
  • Mogelijkheid voor een sfeerhaard in iedere ruimte van het huis
  • Biedt tal van mogelijkheden voor architecten om een gashaard op een unieke plek te plaatsen.

Advies op maat voor jouw situatie? Wij helpen je verder!

Bij De Heide Smid hebben wij ervaren verkopers rondlopen die graag samen met jou de geschikte gashaard vinden. Door een foto van de situatie mee te nemen, het aantal te verwarmen m2 en de reden waarom je graag een gaskachel zou willen hebben, help je ons al een heel eind op weg. Kom dus gerust lang in een van onze showrooms en tijdens een kopje koffie nemen wij de mogelijkheden met je door.

Bezoek onze showroom

Maak direct een afspraak

Beoordeeld met een 9,0 op basis van 1443 reviews
  • Onafhankelijk beoordeeld
  • DE erkend installateur
  • Schoorsteenvegen ASBP
Lees alle reviews
Michal, Giesbeek
14-03-2023 |

Vriendelijk personeel. Goede documentatie betreffende de aankoop. Goede communicatie. Snelle levering en installatie. Vakkundige installatie.