De Dimplex Vivente-serie met Revillusion vlamtechnologie

Realistisch vlameffect met gloeiende houtblokken

Momenteel zijn er vele verschillende soorten elektrische haarden op de markt verkrijgbaar. Dit komt mede door de sterke groei van de vraag naar dit soort kachels. Zo presenteerde Dimplex haar nieuwe Vivente-serie! Waarbij ze gebruik maken van de Revillusion Technologie.

De groeiende vraag

De afgelopen jaren is de populariteit van de elektrische haarden zeer sterk gegroeid. In goed geïsoleerde huizen met al veel aanwezige warmtebronnen zoeken mensen in sommige gevallen enkel een haard voor de sfeer. Andere personen nemen juist vanuit milieuoverwegingen een elektrische haard.

Een enkel ding wat ze wel gemeen hebben, is dat ze het liefst een elektrische kachel aanschaffen welke het vuur zo realistisch mogelijk benaderd.  En een kachel die dat uitstekend doet, is de Dimplex Vivente.

Het gebruik van Revillusion Technologie

De meeste vlammen van elektrische haarden worden gecreëerd door middel van LED-projectie en waterdamp. De Dimplex Vivente maakt gebruik van de Revillusion Technologie. Deze techniek geeft een zeer realistisch vlammenspel bij een elektrische haard.

Hierdoor heb je een helder zicht door de vlammen heen, zonder dat deze spiegelen op de achterwand van de haard. Het lijkt alsof de vlammen tussen de houtstammetjes door branden. Daarnaast is het vuurbed is in verschillende kleuren instelbaar en eveneens het vlambeeld regelbaar via de afstandsbediening.

Te bedienen via een afstandsbediening

Als gebruiker is het mogelijk om de elektrische haard volledige te bedienen met een enkele, overzichtelijke afstandsbediening. Een aantal factoren die je zelf kunt instellen zijn: de kleur, de timer, de temperatuur, de vlamhoogte en het geluid. Jij hebt dus zelf ook een aandeel in de realiteit van het vlammenspel.

De prijs en informatie van de Vivente-serie

De prijs van de Dimplex Vivente-serie is op aanvraag verkrijgbaar. Dit hangt tevens af van het model dat je zou willen. De Vivente is namelijk leverbaar in de volgende breedtes: 75 centimeter, 100 centimeter en 150 centimeter. Bij elke variant kun je tevens kiezen voor een frontmodel, een tweezijdig model of een driezijdig model.

Andere specificaties van de Dimplex Vivente zijn:

Type kachel: Inbouw
 Gewicht: 38 kilogram
Bediening via afstandsbediening
Inclusief thermostaat
Maximaal vermogen: 1,5 kW
Systeem: Revillusion

Enkele voordelen

Vrijwel geen uitstoot
Inclusief verwarmingselement
Geen rookkanaal nodig
Een zeer laag energieverbruik

Andere uitstekende opties

Naast de Dimplex Vivente zijn er nog een heel aantal andere haarden welke een uitstekend vlammenspel leveren. Zo heeft Kalfire de zeer realistische Kalfire E-One met hologram techniek en heeft Dru de Virtuo-serie uitgebracht met 3d-technologie. Deze series aan elektrische haarden zijn, net vele anderen, zeker het overwegen waard.

Bekijk de Dru Virtuo-serie

De Kalfire E-one

Bekijk al onze elektrische haarden

Hulp nodig? Wij helpen je verder!

Bij De Heide Smid hebben wij ervaren verkopers rondlopen die graag samen met jou de geschikte gashaard vinden. Door een foto van de situatie mee te nemen, het aantal te verwarmen m2 en de reden waarom je graag een gaskachel zou willen hebben, help je ons al een heel eind op weg. Kom dus gerust lang in een van onze showrooms en tijdens een kopje koffie nemen wij de mogelijkheden met je door.

Bezoek onze showroom

Maak direct een afspraak

Beoordeeld met een 9,0 op basis van 1037 reviews
  • Onafhankelijk beoordeeld
  • DE erkend installateur
  • Schoorsteenvegen ASBP
Lees alle reviews
Annelies, Zelehm
17-09-2021 |

Ze denken mee , kachel zetten verliep voorspoedig