Skip to main

Bellfires - Afstandsbediening en WiFi

De gashaarden van Bellfires zijn standaard uitgerust met de nieuwste generatie Symax afstandsbedieningen. De afstandsbedieningen zijn erg gebruiksvriendelijk doordat elke functie een eigen knop heeft.

Bellfires Smart Bell Panorama 73 52
Bellfires Afstandsbediening Puck 450X300

Er kan eventueel ook gekozen worden voor een WiFi-module. Je kunt je haard dan bedienen met behulp van je tablet of smartphone.  Bij het gebruik kun je kiezen voor Wifi en een handzender of je kiest voor de puck.

Een puck is een vereenvoudigde afstandsbediening waarmee je in combinatie met de Bellfires-app alle functionaliteiten kunt bedienen.