Bellfires – Afstandsbediening en WiFi

De gashaarden van Bellfires worden standaard geleverd met de nieuwste generatie Symax afstandsbedieningen. Deze afstandsbedieningen zijn erg gebruiksvriendelijk doordat elke functie een eigen knop heeft.

Optioneel kan er gekozen worden voor een WiFi-module. Bij deze module kan er gekozen worden voor een uitgebreide afstandsbediening, of de vereenvoudigde puck. Daarnaast kan de haard bediend worden met een smartphone of tablet.