Bellfires – Afstandsbediening en WiFi

De gashaarden van Bellfires worden standaard geleverd met de nieuwste generatie Symax afstandsbedieningen. Deze afstandsbedieningen zijn erg gebruiksvriendelijk doordat elke functie een eigen knop heeft.

Optioneel kan er gekozen worden voor een WiFi-module. Bij deze module kan er gekozen worden voor een uitgebreide afstandsbediening, of de vereenvoudigde puck. Daarnaast kan de haard bediend worden met een smartphone of tablet.

Beoordeeld met een 9,0 op basis van 1017 reviews
  • Onafhankelijk beoordeeld
  • DE erkend installateur
  • Schoorsteenvegen ASBP
Lees alle reviews
Angelika Peperkamp, Arnhem
05-06-2021 |

Wij hadden een open haard en deze is gesloopt. Daarvoor in de plaats een kachel laten plaatsen door Heidesmid. Jeroen van locatie Duiven, heeft ons zeer goed geadviseerd. Zeker gezien het feit dat we eigenlijk in eerste instantie een verkeerde kachel (straling i.p.v. convectie) hadden uitgezocht. We zijn erg blij met onze kachel die door het koudere voorjaar al verschillende dagen is aangeweest. Heerlijk!