De Heide Smid

HWAM – Autopilot

Alle houtkachels van HWAM zijn standaard uitgerust met de HWAM Autopilot. Dit is een systeem dat zorgt voor een goede verbranding. Wij leggen je uit hoe dit systeem werkt.

Lees meer

Wiking Automatic

Alle Wiking houtkachels zijn voorzien van Wiking Automatic. De kachels hebben een bimetalen veer die gedeeltelijk zorgt voor een goede verbranding.

Lees meer

Bellfires – Afstandsbediening en WiFi

De gashaarden van Bellfires worden standaard geleverd met de nieuwste generatie Symax afstandsbedieningen. Deze afstandsbedieningen zijn erg gebruiksvriendelijk doordat elke functie een eigen knop heeft. Optioneel kan er gekozen worden voor een WiFi-module. Bij deze module kan er gekozen worden voor een uitgebreide afstandsbediening, of de vereenvoudigde puck. Daarnaast kan de haard bediend worden met...

Lees meer

Bellfires – Type branders

In de gashaarden van Bellfires zitten dubbele branders. Bij een dubbele brander kan het vuur op twee verschillende vermogens branden. Zo kun je in de winter op vol vermogen stoken, maar kan er in het voor- en najaar gekozen worden om een brander uit te schakelen. Eén brander uitschakelen scheelt 40% in vermogen. Bij de...

Lees meer

Bellfires – Soorten interieurs

Bij sommige varianten van de Bellfires gashaarden kun je optioneel kiezen voor een ander interieur. Hieronder zie je de diverse soorten interieurs.

Lees meer

Bellfires – Soorten brander decoratie

Bij sommige varianten van de Bellfires gashaarden kun je optioneel kiezen voor een andere brander decoratie. Hieronder zie je de diverse soorten brander decoraties.

Lees meer

Bellfires – Soorten kaders

Bij sommige varianten van de Bellfires gashaarden kun je optioneel kiezen voor een ander kader. Hier vind je de diverse soorten kaders.

Lees meer

Kennisbank HWAM SmartControl

HWAM – SmartControl

Een houtkachel die met een piepje of appje aangeeft wanneer het hout aangevuld moet worden. Klinkt als toekomstmuziek, maar niet bij HWAM. Dankzij de SmartControl van HWAM kan jij lekker achterover leunen en eenvoudig genieten van je houtkachel.

Lees meer