Doorkijkhaarden

Een doorkijkhaard wordt ook wel een tunnelhaard genoemd. Dit type haard wordt ingebouwd in een vaste muur of geplaatst in een tussenmuur in de woning en geeft jouw woonkamer daarmee een uniek, stijlvolle sfeer. Uniek is vooral dat het haardvuur aan twee kanten, dus in twee ruimten, zichtbaar is. Hiermee creëer je niet alleen een bijzonder intieme sfeer in het huis als geheel, maar ook kan de warmte zich over meerdere ruimten tegelijk verspreiden. Lees meer.

Doorkijkhaarden: een echte hype in Nederland

Door de sterke ontwikkeling in variatie en nieuwe typen doorkijkhaarden, is deze haard de afgelopen jaren in Nederland een regelrechte hype geworden. En dat is niet vreemd gezien de vele pre’s die deze haard biedt.

Voordelen van een doorkijkhaard

De voordelen die doorkijkhaarden bieden zijn legio. Een kleine opsomming van de belangrijkste pre’s:

  • Een doorkijkhaard hoeft niet per se een gashaard te zijn, zoals veel mensen denken. Je kunt ook kiezen voor een doorkijkhaard in de vorm van een houtkachel, elektrische kachel of een gashaard. Zo ben je energiezuinig en besparend bezig, en help je ook je eigen portemonnee!
  • De open haard zorgt door de doorkijk voor extra sfeer in twee ruimten, maar biedt ook twee vertrekken de nodige warmte. Dubbel rendement dus!
  • Qua soorten en maten tunnelhaarden is de keuze enorm groot. Neem maar eens een kijkje in de collectie van De Heide Smid en laat je overtuigen door de variatie die wij bieden!

Onze grote collectie doorkijktunnels

De Heide Smid heeft, zoals vermeld, een enorm aanbod doorkijkhaarden in zijn collectie voorradig, van onder meer topmerken als Spartherm, Bellfires en Faber. Doorkijkhaarden die niet alleen een luxueuze, maar ook een stijlvolle uitstraling hebben. Wat je specifieke wens ook is, met een doorkijkhaard is nagenoeg alles mogelijk.

Bekijk ons volledige assortiment nu online

Ben je ook geïnteresseerd in een fraaie doorkijkhaard? Kijk dan nu in ons ruime assortiment. Er zit ongetwijfeld een model haard tussen die precies bij jouw wensen past. Vraag gerust meer vrijblijvende informatie aan bij De Heide Smid, want wij zien graag dat mensen er warmpjes en comfortabel bijzitten, vooral in de koude herfst- en wintermaanden!