De Heide Smid

Bio ethanol haarden

Bio ethanol haarden

Kom naar De Heide Smid


Bio ethanol haarden doe je uiteraard bij De Heide Smid. Wij hebben stijlvolle haarden of kachels voor warmte en sfeer in huis, die goed zijn voor het milieu en in jouw duurzame levenswijze past. Dit zijn de zogenaamde sfeerhaarden op bio ethanol. Het is een zeer zuivere en schone brandstof, welke je niet ruikt. Tevens heb je geen last van roetaanslag. Een ander positief punt is dat het verder relatief goedkoop is. Bij ons zijn talloze brandende opstellingen te zien van deze bio ethanol haarden. Kom langs in onze showrooms in Halle en Duiven voor de service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag welke bio ethanol haarden het beste passen bij jouw woonsituatie.

Bio ethanol haarden kopen bij de specialist

Bio ethanol haarden kopen doe je bij De Heide Smid. Het is de veilige en schone haard op biologische brandstof. Indien je milieu belangrijk vindt, dan is de bio ethanol kachel perfect voor jou. Duurzaamheid, milieu en groen zijn hierbij het belangrijkste. Bij ons heb je de keuze uit verschillende stijlen, kleuren en modellen haarden, zoals hangende haarden en tuinhaarden. Wij beschikken over grote merken, zoals Altech, Faber en Nordic-Fire, en kunnen je voorzien van deskundig advies. Kom naar de showrooms om eindeloos inspiratie op te doen. Sfeervol wonen begint met de kachels en haarden van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen.

Ik koop mijn bio ethanol haard bij De Heide Smid

Vuur geeft een gezellig en romantisch gevoel bij mensen. Met een biohaard haal je deze sfeer in haard. Wil je dus echt vuur, maar geen rookkanaal? Dan is een bio ethanol haard bij De Heide Smid ideaal. Wij hebben een ruim assortiment aan veilige en schone design biohaarden. Neem voor vragen contact met ons op.

Bio ethanol haarden

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

2 showrooms met 50 medewerkers
Klanten geven ons een 9.1 uit ruim 700 reviews
Eigen monteurs voor installatie, reparatie, service en onderhoud
ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
Wij gaan voor persoonlijk en eerlijk advies

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

    100% veilig en spamvrij

    "Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


    De Heide Smid

    Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.