De Heide Smid

Afspraak maken voor het bekijken van een tuinmachine

De Heide Smid voor tuinmachines, ijzerwaren en gereedschappen

Vanaf nu is het weer mogelijk om onze showrooms te bezoeken zonder afspraak! Wij kijken er naar uit om u na lange tijd weer te mogen ontvangen in Halle of Duiven. Kom dus langs in een van onze showrooms. Wil je echter verzekerd zijn van een verkoopgesprek? Maak dan online een afspraak!

Je bent van harte welkom!

Vanaf nu is het weer mogelijk om onze filialen zonder afspraak te bezoeken. Wij kijken er zeker naar uit om jullie weer te mogen ontvangen! Loop in alle rust door een van onze showrooms en laat je onder het genot van een kopje koffie adviseren.

Verzekerd zijn van een gesprek? Maak online een afspraak

Om mensen te kunnen verzekeren van een gesprek met een van onze verkopers, blijft de online afsprakenplanner in werking. Mocht je dus graag meer informatie willen hebben over een specifieke tuinmachine, dan kun je online een afspraak inplannen. Op deze manier ben je verzekerd dat een verkoper je helpt met alle vragen.

Kort samengevat:

 Afspraak niet verplicht, je bent van harte welkom!
 Voor verzekerd verkoopgesprek, plan online een afspraak
 Afspraakduur is ongeveer 1,5 uur per bezoek

 

Maak hier een afspraak

U kunt direct een afspraak maken voor een bezoek door te bellen naar: 0314-631741

Tevens is het mogelijk om onderstaand formulier in te vullen. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een definitief tijdsslot.

 

    100% veilig en spamvrij

    Hopelijk tot snel in Halle!