De Heide Smid

Maak je afspraak voor een showroombezoek

Vind je droomhaard in onze showrooms

Vanaf nu is het weer mogelijk om onze showrooms te bezoeken zonder afspraak! Wij kijken er naar uit om u na lange tijd weer te mogen ontvangen in Halle of Duiven. Het échte vuur beleef je immers toch door ernaast te staan. Kom dus langs in een van onze showrooms. Wil je echter verzekerd zijn van een verkoopgesprek? Maak dan online een afspraak!

Je bent van harte welkom!

Vanaf nu is het weer mogelijk om onze filialen zonder afspraak te bezoeken. Wij kijken er zeker naar uit om jullie weer te mogen ontvangen! Loop in alle rust door een van onze showrooms en laat je onder het genot van een kopje koffie inspireren door al het vuur.

Verzekerd zijn van een gesprek? Maak online een afspraak

Om mensen te kunnen verzekeren van een gesprek met een van onze verkopers, blijft de online afsprakenplanner in werking. Mocht je dus graag meer informatie willen hebben over een specifieke kachel, een rookkanaal of wat in jouw situatie de mogelijkheden zijn, dan kun je online een afspraak inplannen. Op deze manier ben je verzekerd dat een verkoper je helpt met alle vragen.

Kort samengevat:

Afspraak niet verplicht, je bent van harte welkom!
Voor verzekerd verkoopgesprek, plan online een afspraak
Afspraakduur is ongeveer 1,5 uur per bezoek

 

Checklist voor tijdens het gesprek

Onze verkopers willen u graag een helder en compleet beeld geven van de mogelijkheden. Daarom is het handig om je voorafgaand een gesprek goed voor te bereiden. Daarom vragen wij het volgende mee te nemen naar een oriënterend gesprek:

 • Foto’s van de huidige situatie
 • Foto’s van de buitenkant van het huis
 • Een tekening van de woning
 • Schets van de gewenste situatie indien mogelijk

Maak hier een afspraak

U kunt direct een afspraak maken voor een bezoek door te bellen naar: 0314-631741

Tevens is het mogelijk om onderstaand formulier in te vullen. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een definitief tijdsslot.

 

  Selecteer een locatie
  Selecteer een datum
  Selecteer een datum..

  100% veilig en spamvrij

  Videobellen blijft mogelijk

  Ondanks dat het weer mogelijk is om onze showroom te bezoeken, blijft videobellen eveneens een optie. Wij snappen namelijk dat sommigen het toch spannend vinden om een winkel binnen te gaan. Tegelijkertijd willen jullie wel graag verder oriënteren naar een kachel. Daarom ons besluit dat videobellen op afspraak een mogelijkheid blijft.

  Een afspraak maken kan door te bellen naar 0314-631741 of te mailen naar info@heidesmid.nl

  Wij zullen dan samen met u een tijdstip inplannen voor het online gesprek.

  Hopelijk tot snel in een van onze showrooms!