De Heide Smid

 

De Heide Smid helpt jouw tijdens de zoektocht naar en de realisatie van je droomhaard! Met een hele groep ervaren en gemotiveerde collega’s zorgen wij van begin tot eind voor een zorgeloos proces. Wij leggen je hier alvast uit hoe we hierbij te werk gaan en wat wij als bedrijf onze klanten te bieden hebben. Door de verschillende stappen te benoemen, weet je als klant precies waar je aan toe bent bij De Heide Smid.

 

Hoe gaan wij te werk?

Je bent op zoek naar een haard, maar hebt nog geen idee welke dan het meest optimaal aansluit bij jouw woonsituatie. Onze ervaren verkopers kunnen dit samen met jou in een eerste adviesgesprek helder in beeld brengen. Aan de hand van een aantal vragen, informatie van het huis of al zelfgemaakte foto’s van de situatie kan al vrij snel een selectie van geschikte haarden worden gemaakt. Vervolgens neemt de verkoper met jou de situatie en het proces door en ga je, indien gewenst, naar huis met een eerste gerichte offerte.

Persoonlijk advies op basis van jouw wensen
Achterhoekse nuchterheid
Gerichte offerte tijdens het 1e gesprek indien gewenst
85 jaar ervaring
Uitgebreid assortiment aan kachels en haarden

3D-tekening, Virtual Reality & huisbezoek

Na akkoord hebben wij de mogelijkheid om je een gerichte 3d-tekening aan te bieden na aanleiding van de wensen die uit het adviesgesprek naar voren zijn gekomen. Deze tekening en de bijkomende details bevestigen wij vervolgens middels een huisbezoek. Dit zorgt ervoor dat jij, voor het daadwerkelijk plaatsen, al weet hoe de toekomstige situatie eruit komt te zien. Tevens heeft onze monteur direct een helder beeld van wat het eindresultaat dient te worden. Hiermee creëren we voor beide partijen een overzichtelijk beeld en komen we niet voor verrassingen te staan.

Ons gehele proces in vogelvlucht

Montage en service

Op het moment dat jij een definitief akkoord hebt gegeven, plannen wij samen met jou een montagedatum in. Onze monteurs maken op basis van de geschetste tekeningen, de offerte en de 3d-tekening het vooraf besproken eindresultaat. Hierna ruimen zij altijd alles netjes op en steken zij de haard samen met jou de eerste keer aan. Hierbij geven zij enkele (stook)tips om optimaal te genieten van jouw gloednieuwe haard.