De Heide Smid

Mega Zomeroutlet

Afgelopen 22 en 23 juni vond onze jaarlijkse Mega Zomeroutlet plaats. Tijdens deze twee dagen kon je profiteren van extra veel voordeel op showmodellen kachels en haarden. Wij willen iedereen bedanken voor het bezoek tijdens de Mega Zomeroutlet.

Je nu nog steeds profiteren van 20% korting op diverse showroommodellen haarden en kachels en van 50% korting op natuurstenen schouwen. Kom langs in onze showroom in Halle of in Duiven om het complete aanbod te bekijken.


Vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni is het weer tijd voor onze Zomeroutlet. Tijdens deze twee dagen kun je zowel in Halle als in Duiven profiteren van extra veel voordeel!

Om ruimte te maken voor een nieuwe collectie profiteer je tijdens de Zomeroutlet van hoge kortingen op diverse showroommodellen. Op geselecteerde showroommodellen ontvang je minimaal 20% extra korting. Op alle natuurstenen schouwen ontvang je maar liefst 50% extra korting. Tevens ontvang je op alle groene, VIKING showroommodel grasmaaiers 15% korting*.

Zomeroutlet stuntprijzen

Hieronder vind je een kleine selectie van onze showroommodellen met spectaculaire Zomeroutlet stuntprijzen. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Halle of in Duiven om het actuele, complete aanbod te bekijken. En wie weet staat een van deze haarden binnenkort in jouw woonkamer.

15% korting op VIKING

Kan jouw gazon wel een maaibeurt gebruiken? Ook tijdens de Zomeroutlet ontvang je op alle groene, VIKING showroommodel grasmaaiers 15% korting!*

Kom langs in onze showroom in Halle om ons complete aanbod showroommodellen grasmaaiers van VIKING te bekijken.

Wees er snel bij want op = op
*Korting geldt niet op reeds lopende aanbiedingen.