Skip to main
Verantwoord stoken Volgens de Zwitserse Methode
Dik Geurts Vidar triple Bekijk ons assortiment houtkachels

Al meer dan 85 jaar sfeermakers

Door 85 jaar aan ervaring kunnen wij jou eerlijk en uitstekend adviseren tijdens de zoektocht naar en de realisatie van je droomhaard! In onze showroom staan ervaren en gemotiveerde collega’s, die het proces van begin tot eind zorgeloos laten verlopen.

121813 STI Testdagc1 Tra BENL Ad3 EU Usable Row

STIHL TESTDAGEN - 12 & 13 april

Tuinmachines zijn onmisbare apparaten voor het onderhouden van een mooie en gezonde tuin. Deze machines kunnen variëren van grasmaaiers tot bladblazers en heggenscharen, waarmee verschillende soorten taken kunnen worden uitgevoerd.

Zorgeloos stoken door onze service en onderhoud

Van je haard of kachel wil je volop blijven genieten. Goed en tijdig onderhoud is daarom erg belangrijk. De Heide Smid beschikt over een eigen service- en onderhoudsteam. Zij zorgen voor vakkundig onderhoud aan je haard of kachel en voor een perfecte reiniging van de schoorsteen. Heb je een storing aan je haard of kachel? Ook dan kan je bij ons terecht.

Service Monteurs 11

Beoordeeld met een vlammende 9,1

op basis van 1705 Kiyoh reviews

02-04-2024

Jordi, Wolfheze

Top service en uitstekende kwaliteit. Na een ongelukkige eerste ervaring met een openhaard in contact gekomen met De Heide Smid. Een ruim assortiment in beide vestigingen, ervaren en vriendelijk mensen die daar werken. Het hele traject van ontwerp tot installatie en in gebruiksname is super goed bevallen.

10
Schrijf Je In Voor De Nieuwsbrief DHS

Geen voordeel missen en op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zodat je geen kortingen mist en op de hoogte blijft van ons haardennieuws.

Afspraak maken