Skip to main
Stihltestdag

STIHL Testdagen

Kom op 12 & 13 april langs bij De Heide Smid in Halle voor de STIHL-dagen!

Op deze dagen krijg je de kans om uitgebreid verschillende machines van STIHL
te testen, zodat je kunt zien welke het beste bij je past.

Ontdek het STIHL-assortiment in een ontspannen sfeer. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de tuinmachine die aansluit bij al jouw behoeftes. Er zijn aantrekkelijke lentepromoties, een kleurwedstrijd voor kinderen én je maakt kans op het winnen van een robotmaaier ter waarde van €1999,-!

Ervaar zelf de kwaliteit van STIHL!

Tijdens deze speciale dagen krijg je de kans om verschillende STIHL machines te testen, zodat je kunt bepalen welke het beste bij jou past. Ontdek het assortiment van STIHL in een ontspannen sfeer, onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tuinmachine voor al jouw behoeften.

De Heidesmid Halle Warm 42 Met Logo
121813 STI Testdagc1 Tra BENL Ad3 EU Usable Row

Lentedeals en win een robotmaaier!

Profiteer van aantrekkelijke lentepromoties, doe mee aan een kleurwedstrijd voor kinderen en maak kans om een robotmaaier ter waarde van €1999,- te winnen tijdens de STIHL dagen! Naast de vele tuinmachines, kun je ook ons uitgebreide assortiment tuinhaarden, tuinberegening en andere benodigdheden voor jouw tuin bekijken.

Doe mee aan de STIHL Kleurwedstrijd en win leuke prijzen

  • Download hier de kleurplaten en kies er eentje uit of haal een exemplaar op bij ons in de winkel. De kleurplaat kun je inleveren tot en met 26 april in Halle.

  • Vrijdag 3 mei krijgen de winnaars persoonlijk bericht.