Sfeerverwarmingsgilde

Sfeerverwarmingsgilde

Kom naar De Heide Smid


Sfeerverwarmingsgilde. De Heide Smid is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG). Dit genootschap waarborgt zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid. De honderd SVG-detaillisten hebben een passie voor alles wat te maken heeft met vuur in en om het huis. Zij moeten voldoen aan strenge eisen. Door regelmatig te controleren ziet het SVG erop toe dat leden en hun personeel ook kwalitatief actueel blijven. Om lid te worden van het SVG moet de detailhandelaar beschikken over het diploma Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen. Deze opleiding heeft de overheid geaccrediteerd. De Heide Smid is er trots op lid te zijn van het Sfeerverwarmingsgilde en kan daarom de garantie geven de beste haarden en kachels te installeren.

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

 • Meer dan 300 modellen kachels en haarden
 • Installatie, reparatie en onderhoud
 • Persoonlijk advies
 • Aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG)

De Heide Smid aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde

De SVG heeft, om klanten zekerheid te bieden dat een installateur over de juiste kennis en bekwaamheid beschikt om haarden en kachels op een juiste en veilige manier te installeren, het initiatief genomen voor een officiële erkenningsregeling voor installateurs van sfeerverwarming. Voor het afgeven van deze erkenningen is de onafhankelijke Stichting Erkenningsregelingen voor Installateurs van Sfeerverwarming (EVIS) opgericht. Ieder jaar worden alle erkende bedrijven door deze stichting beoordeeld of zij nog aan de strenge eisen voor erkenning voldoen. Maar ook tussentijds worden de erkende bedrijven of nog in aanbouw zijnde projecten steekproefsgewijs door inspecteurs beoordeeld. Ook De Heide Smid heeft een erkenning van EVIS.

Ik koop mijn kachel of haard bij De Heide Smid

Sfeervol wonen begint met de kachels van De Heide Smid. Wij gelden als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Geef jouw woonruimte een sfeervol, gezellig en vurig karakter. Doordat wij lid zijn van Het Sfeerverwarmingsgilde kunnen wij garanderen dat we jouw haard of kachel professioneel installeren. Bezoek onze showrooms in Halle en Duiven om inspiratie op te doen.

Waarom De Heide Smid?

Bij De Heide Smid wordt het hele traject aangeboden bij de aanschaf van een haard of kachel. Dat gaat van het kopen tot het plaatsen én het onderhoud.

Bij De Heide Smid profiteer je van service, vakmanschap en kwaliteit.

 • Showroom in Halle en Duiven
 • Deskundig team van 50 medewerkers
 • Aangesloten bij het NHK
 • DE erkend installateur
 • Ervaren service en onderhoud monteurs
 • ASPB gecertificeerde schoorsteenvegers
 • Eigen werkplaats voor reparatie en renovatie

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.